Aconsegueix el millor preu per M2 amb els nostres Panells Sandwich
WhatsApp: 683 44 26 08 E-mail: info@panelsandwich.org

info@starmodul.com

E-mail de contacte

Cargols Panell Sandwich

Cubierta montada con panel sandwich teja
EQUIP propi ESPECIALITZAT PER AL MUNTATGE DE PANELL SANDWICH
Servei de muntatge per a panell sandvitx i desamiantat de la coberta

Realitzem el muntatge de panells sandvitx gràcies al nostre equip propi especialitzat en muntatge de cobertes. Ens encarreguem dels mesuraments, subministrament de material, transport i mètodes d’elevació necessaris. Deixeu-ho tot a les nostres mans per a la rehabilitació o el muntatge en obra nova dels nostres panells sandvitx. Si necessiteu desamiantat, disposem d’equips, EPIS i personal preparat per fer-ho, tot complint amb la normativa vigent.

La nostra oficina tècnica revisa tots els productes i materials necessaris per a la instal·lació dels panells, les rematades i elements de fixació. Oferim als nostres clients panells nous i de segona mà com a ocasió al millor preu del mercat. Els avantatges del panell sandvitx de poliuretà és que té poc pes, és ideal per al tancament de cobertes o façanes i és molt aïllant.

Fabriquem remats a mida

Acabaments per a Panell Sandwich

Remats Panell Sandwich Façana
Remats Panell Sandwich Imitació Teula
Remats Panell Sandwich Coberta
Remats Panell Sandwich Frigorífic

Cargols per a panell sandvitx de cobertes i façanes
Estàs buscant algun producte de qualitat per facilitar els teus treballs d’instal·lació de panell sandvitx de cobertes i façanes? A Panel Sandwich posem a la teva disposició una àmplia varietat de cargols especialment dissenyats per adaptar-se a les teves necessitats. Oferim cargols autoperforants, autorroscants, per a panell sandvitx coberta, així com cargols de fixació directa, ancoratges de niló i remats de carener a paret per a una millor protecció.

Tots els nostres productes estan preparats per aconseguir una fixada assegurança, versàtil i fiable, amb la màxima qualitat i la garantia adequada. Estem totalment compromesos amb la satisfacció dels nostres clients i estem sempre llestos per respondre les preguntes amb el nostre equip de professionals.
Qualitat dels nostres cargols per a cobertes i façanes
A Panel Sandwich disposem dels millors cargols per a cobertes i façanes del mercat. La nostra gran varietat inclou models per a cada aplicació possible, amb un ventall de mides, caps injectats en niló, volanderes d’EPDM o neoprè i també una selecció de cargols DIN-7504-K.

Particularment, oferim també cargols per a panell sandvitx Coberta, amb cap hexagonal i volandera d’EPDM; així com cargols amb punta llarga, cap hexagonal injectat en niló, per a cobertes; i cargols autotrepants. Tots els nostres productes tenen dues rosques per assegurar un millor ancoratge.
Disseny i fabricació de productes

A més, oferim una selecció de cargols segons el tipus de corretja o biga que es faci servir i segons el gruix del panell. També disposem de cargols amb o sense volandera. Els cargols de PanelSandwich.ORG destaquen per la seva alta resistència al pas del temps, un senzill sistema de muntatge i ofereix una total hermeticitat a qualsevol estructura metàl·lica, de fusta o formigó.
SOL·LICITAR PREU I INFORMACIÓ TÈCNICA
SELECCIONEU EL PANELL QUE L’INTERESSE I SOL·LICITEU INFORMACIÓ, PREUS I CONDICIONS

Pida su presupuesto a medida

Demaneu el vostre pressupost a mida