Aconsegueix el millor preu per M2 amb els nostres Panells Sandwich
WhatsApp: 683 44 26 08 E-mail: info@panelsandwich.org

info@starmodul.com

E-mail de contacte

Remats Panell Sandwich

3020 - Remate Forma L - Exterior 10 x 10

3020 – Remat Forma L – Exterior 10 x 10

2011 - Remate Lateral

2011 – Remat Lateral

2012 - Tapa Frontal

2012 – Tapa Frontal

Remate panel sandwich forma de L 5x7

2026 – Remat Forma L – Interior 5 x 7

Remate para panel sandwich lateral pared

2013 – Remat Lateral Paret

3000 - Remate Forma U - Panel Fachadas / Sectorización

3000 – Remat Forma U – Panell Façanes / Sectorització

Remate panel sandwich forma L interior de 5x7

3026 – Remat Forma L – Interior 5 x 7

Remate para panel sandwich trasero pared troquelado

2014 – Remat del darrere Encunyat

Remate panel sandwich forma l color exterior de 5x7 cm

3025 – Remat Forma L – Exterior 5 x 7

3000 – Remat Forma U – Panell Frigorífic 40-80

3000 - Remate Forma U - Panel Frigorífico 100 - 200

3000 – Remat Forma U – Panell Frigorífic 100 – 200

3017 - Remate Coronación

3017 – Remat Coronació

Remate panel sandwich forma de L color exterior de 5x5

3024 – Remat Forma L – Interior 5 x 5

2015 - Remate Cumbrera Troquelada

2015 – Remat Cumbrera Troquelada

Remate para panel sandwich cumbrera lisa

2016 – Remat Cumbrera Lisa

Remate para panel sandwich para coronacion lateral

2017 – Remat Coronació

Cubierta montada con panel sandwich teja
EQUIP propi ESPECIALITZAT PER AL MUNTATGE DE PANELL SANDWICH
Servei de muntatge per a panell sandvitx i desamiantat de la coberta

Realitzem el muntatge de panells sandvitx gràcies al nostre equip propi especialitzat en muntatge de cobertes. Ens encarreguem dels mesuraments, subministrament de material, transport i mètodes d’elevació necessaris. Deixeu-ho tot a les nostres mans per a la rehabilitació o el muntatge en obra nova dels nostres panells sandvitx. Si necessiteu desamiantat, disposem d’equips, EPIS i personal preparat per fer-ho, tot complint amb la normativa vigent.

La nostra oficina tècnica revisa tots els productes i materials necessaris per a la instal·lació dels panells, les rematades i elements de fixació. Oferim als nostres clients panells nous i de segona mà com a ocasió al millor preu del mercat. Els avantatges del panell sandvitx de poliuretà és que té poc pes, és ideal per al tancament de cobertes o façanes i és molt aïllant.

Fabriquem remats a mida

Acabaments per a Panell Sandwich

Remats Panell Sandwich Façana
Remats Panell Sandwich Imitació Teula
Remats Panell Sandwich Coberta
Remats Panell Sandwich Frigorífic

Acabaments per a Panell Sandwich: Acabaments per a Coberta i Façana
Els panells sandvitx són una solució pràctica i duradora per a estructures de construcció en exteriors, segons sigui necessari per a cobertes i façanes. Són extremadament resistents als agents exteriors, com ara la humitat, el fred, la calor, la pluja i el vent. A més, ofereixen una alta resistència a la lubricació i una separació perfecta i natural entre espais a l’exterior ia l’interior. A més, els panells sandvitxos ofereixen una estètica única en un disseny amb dues capes de material d’acabat exterior, un nucli de poliuretà expandit i una cambra d’aire. La coberta i façana de panell sandvitx es poden realitzar amb panells lleugers de xapa, panells metàl·lics, panells sandvitx amb teula, panells sandvitx amb imitació de fusta, panells sandvitx amb llana de roca o panells sandvitx amb policarbonat. Per completar aquesta solució de revestiment, també es requereix rematada de panell sandvitx de coberta i façana, sense la qual no seria possible mantenir els panells al seu lloc. Aquestes rematades varien en mida, forma i color, però aquí us explicarem els tipus més comuns i com s’utilitzen.
Acabaments per a Panell Sandwich de Coberta
Les rematades per a panell sandvitx de coberta se solen utilitzar per garantir una bona fixació dels panells a l’estructura de suport, a més d’emplenar els buits entre els panells de la coberta. Aquestes rematades estan disponibles en diversos dissenys i acabats, així com en diverses longituds i amplada, per satisfer qualsevol requeriment estètic o constructiu. Aquests remats inclouen des de corones del darrere fins a cantoners, peu de façana, remats en forma d’U, accessoris, etc.
Remats per a Panell Sandwich Façana
Les rematades per a panell sandvitx de façana s’utilitzen per completar una façana de panell sandvitx i oferir un acabat òptim. Aquests remats inclouen corones posteriors, remats laterals, goterons, barbers, embellidors, remats en forma d’U, etc. Alguns dels remats són pre lacats i, com a tals, ofereixen una gran resistència a la corrosió i una major durabilitat que altres tipus de rematada. Altres remats estan pre-vorejats per complir amb els estàndards de seguretat de construcció. També es poden fabricar rematades a mida segons les especificacions del projecte. Aquests remats es customitzen per donar la major funcionalitat a les instal·lacions i oferir un acabat òptim. A més, també hi ha disponible una àmplia gamma d’accessoris per a panell sandvitx façana com airejadors, acabaments de finestres, etc. Aquests accessoris permeten al panell sandvitx oferir les millors prestacions als seus usuaris.
Elecció dels Remats
Per triar les rematades adequades per a un projecte constructiu amb panell sandvitx, es recomana seguir sempre els requeriments especificats pel fabricant per garantir la durabilitat i integritat estructural del projecte. Cal tenir en compte la càrrega màxima de cada panell, la configuració dels panells de la coberta i la façana, així com l’entorn on el panell sandvitx s’instal·larà. Es recomana també assegurar-se que les rematades escollides siguin compatibles amb els panells sandvitx de coberta i de façana. Això és especialment important per assegurar que els panells estiguin correctament aïllats i per garantir un acabat òptim al projecte.

Pida su presupuesto a medida

Demaneu el vostre pressupost a mida