Aconsegueix el millor preu per M2 amb els nostres Panells Sandwich
WhatsApp: 683 44 26 08 E-mail: info@panelsandwich.org

info@starmodul.com

E-mail de contacte

Tipus de Panell Sandwich

Panell Sandwich Coberta – 3 Grecas

Panell Sandwich Coberta – Tapajuntes 3 Grecas

Panell Sandwich Coberta – Tapajuntes 4 Grecas

Panel Sandwich- 5 grecas

Panell Sandwich Coberta – 5 greques

Panel sandwich de fachadas tornillería oculto

Panell Sandwich Façana – Cargols Interior

panel sandwich para sectorizacion y fachadas

Panell Sandwich Façana – Cargols Exterior

Panel sandwich de fachadas tornillería oculto

Panell Sandwich Façana – Llis

Panel sandwich corten para fachadas

Panell Sandwich Façana – Acer Corten

Panel Sandwich Fachada - Imitación Madera

Panell Sandwich Façana – Imitació Fusta

Panel sandwich cubierta de 3 grecas con solape

Panell Sandwich Agropanel – 3 Grecas

Chapa simple imitación teja gris pizarra

Xapa Simple Grecada Coberta – Imitació Teula Gris 7022

Chapa simple imitación teja ral 8004

Xapa Simple Grecada Coberta Teula 8004

Panell Sandwich Frigorífic – Congelació – 10/20 CM

Panell Sandwich Frigorífic – Conservació – 4/8 CM

Chapa simple imitación teja albero envejecido

Xapa Simple Grecada Coberta – Imitació Teula Albero Envellit

Xapa Simple Grecada Coberta – Perfil 30

Cubierta montada con panel sandwich teja
EQUIP propi ESPECIALITZAT PER AL MUNTATGE DE PANELL SANDWICH
Servei de muntatge per a panell sandvitx i desamiantat de la coberta

Realitzem el muntatge de panells sandvitx gràcies al nostre equip propi especialitzat en muntatge de cobertes. Ens encarreguem dels mesuraments, subministrament de material, transport i mètodes d’elevació necessaris. Deixeu-ho tot a les nostres mans per a la rehabilitació o el muntatge en obra nova dels nostres panells sandvitx. Si necessiteu desamiantat, disposem d’equips, EPIS i personal preparat per fer-ho, tot complint amb la normativa vigent.

La nostra oficina tècnica revisa tots els productes i materials necessaris per a la instal·lació dels panells, les rematades i elements de fixació. Oferim als nostres clients panells nous i de segona mà com a ocasió al millor preu del mercat. Els avantatges del panell sandvitx de poliuretà és que té poc pes, és ideal per al tancament de cobertes o façanes i és molt aïllant.

Fabriquem remats a mida

Acabaments per a Panell Sandwich

Remats Panell Sandwich Façana
Remats Panell Sandwich Imitació Teula
Remats Panell Sandwich Coberta
Remats Panell Sandwich Frigorífic

Tipus de Panells Sandvitx
Un panell sandvitx és un material de construcció versàtil que sutilitza àmpliament en les indústries de la construcció i manufactura. Consisteix en dues capes exteriors, conegudes com a plaques, i un material central que les separa. Aquest disseny únic proporciona una resistència, aïllament i durabilitat excepcionals al panell. En aquest article, explorarem els diferents tipus de panells sandvitx disponibles al mercat i aprofundirem en les seves característiques, beneficis i aplicacions. Ja sigui que siguis un constructor, arquitecte o algú interessat a aprendre sobre materials de construcció innovadors, aquest article et proporcionarà informació valuosa sobre el món dels panells sandvitx. Així que submergeix-te i descobreix les infinites possibilitats que el panell sandvitx ofereix.
Què són els Panells Sandvitx?
L’ús de panells sandvitx és una elecció popular en projectes de construcció moderns a causa dels seus nombrosos avantatges sobre els materials tradicionals. La seva naturalesa lleugera facilita la seva instal·lació, cosa que pot reduir el temps i els costos de construcció. A més, les seves propietats d’aïllament excel·lents poden ajudar a mantenir una temperatura interior confortable sense dependre de sistemes addicionals de calefacció o refrigeració. El material central, llana de roca, també ofereix una excel·lent resistència al foc, cosa que ajuda a garantir la seguretat dels ocupants de l’edifici. Finalment, els panells sandvitx són altament personalitzables, cosa que permet la incorporació de diversos dissenys i acabats per complir amb els requisits estètics desitjats.

Els nombrosos beneficis dels panells sandvitx els converteixen en una opció ideal per a projectes de construcció. Des de la facilitat d’instal·lació fins al seu excel·lent aïllament i resistència al foc, aquests panells ofereixen una solució versàtil i eficient per a l’aïllament tèrmic i acústic. A més, la flexibilitat dels panells permet la inclusió de diversos dissenys i acabats per adaptar-se a requisits estètics específics. En última instància, els panells sandvitx són una excel·lent opció per construir parets, sostres i pisos, així com per al seu ús a les indústries automotriu i del transport, instal·lacions d’emmagatzematge en fred i sales netes.
Beneficis dels Panells Sandvitx
Els panells sandvitx ofereixen una multitud d’avantatges, cosa que els converteix en una selecció popular per a una varietat d’indústries. Un dels principals beneficis és les seves capacitats excepcionals d’aïllament tèrmic. El material aïllant als panells sandvitx ajuda a regular la temperatura i crea un ambient interior confortable, cosa que els fa ideals per a aplicacions com les càmeres d’emmagatzematge en fred o càmeres frigorífiques. Aquests panells poden aturar eficientment la transferència de calor, garantint l’eficiència energètica i limitant la necessitat de sistemes addicionals de refredament o calefacció.

A més de l’aïllament tèrmic, els panells sandvitx també proporcionen una excel·lent insonorització. La combinació de diferents capes a l’estructura del panell ajuda a absorbir i esmorteir les vibracions del so, cosa que els fa adequats per a situacions on es requereix reducció de soroll. Ja sigui en la construcció d’estudis d’enregistrament, teatres o instal·lacions industrials, els panells sandvitx poden reduir eficaçment la contaminació acústica i crear un ambient més tranquil.

D’altra banda, els panells sandvitx presenten una naturalesa lleugera però resistent. El disseny lleuger facilita la manipulació i la instal·lació, la qual cosa redueix els costos de mà d’obra i construcció. Tot i ser lleugers, aquests panells són estructuralment forts i poden resistir diverses condicions ambientals. Són resistents a l’aigua, a la corrosió i al foc, cosa que els converteix en una opció fiable tant per a aplicacions en interiors com en exteriors.

A més, els panells sandvitx ofereixen flexibilitat en disseny i atractiu estètic. Venen en una àmplia gamma de colors, acabats i textures, cosa que permet la personalització per adaptar-se a diferents estils arquitectònics i preferències. Els panells es poden integrar fàcilment en diferents sistemes de construcció, cosa que brinda adaptabilitat en disseny i construcció. A més, els panells sandvitx es poden desmuntar i reutilitzar ràpidament, cosa que els converteix en una opció sostenible per a projectes de construcció.
Tipus Comuns de Panells Sandvitx
Els tipus comuns de panells sandvitx s’utilitzen àmpliament en diverses indústries per les seves propietats i versatilitat. Aquests panells consten de dues capes exteriors, generalment de metall, i un material central al mig. El material central pot variar, incloent opcions com a escuma, fusta o materials compostos. Els panells sandvitx de metall, per exemple, són coneguts per la seva resistència i durabilitat, cosa que els fa ideals per a aplicacions industrials i de construcció. D’altra banda, els panells sandvitx compostos ofereixen un excel·lent aïllament tèrmic i s’utilitzen comunament a les indústries aeroespacial i automotriu. Els panells sandvitx de fusta són populars per la seva estètica natural i s’utilitzen sovint en el disseny d’interiors i la fabricació de mobles. Cada tipus de panell sandvitx té els seus propis avantatges i aplicacions, cosa que els converteix en una elecció popular en diversos camps.
Panells Sandvitx de Metall
Els panells sandvitx de metall són una opció popular a la construcció a causa de la seva solidesa i adaptabilitat. Aquests panells consten de dues capes de metall amb un nucli aïllant al mig. Les capes de metall poden estar compostes de diferents materials com acer, alumini o zinc, cosa que ofereix alternatives per a diferents necessitats. El nucli, típicament fet de materials com a poliuretà o llana mineral, proporciona aïllament tèrmic i acústic. Els panells sandvitx de metall s’utilitzen àmpliament en indústries on el control de temperatura i l’eficiència energètica són essencials, com ara instal·lacions d’emmagatzematge en fred, plantes de processament d’aliments i edificis industrials. A més, aquests panells són lleugers i fàcils d’instal·lar, cosa que els converteix en una solució rendible per a una varietat de projectes de construcció. La combinació de resistència, aïllament i facilitat d’instal·lació fa que els panells sandvitx de metall siguin una opció preferida tant per a arquitectes, enginyers com a constructors.

Els panells sandvitx de metall ofereixen nombrosos avantatges sobre els materials de construcció tradicionals. En primer lloc, compten amb un excel·lent aïllament tèrmic, cosa que ajuda a reduir el consum d’energia ia mantenir un ambient interior agradable. El material aïllant ajuda a impedir la transferència de calor, mantenint lʻinterior fresc en clima càlid i càlid en clima fred. A més, les capes de metall brinden protecció contra elements externs com pluja, vent i radiació ultraviolada. Això fa que els panells sandvitx de metall siguin altament duradors i resistents a la corrosió, assegurant la durabilitat de lestructura de ledifici. A més, aquests panells es poden adaptar per complir requisits de disseny específics, oferint flexibilitat en el disseny arquitectònic. Ja sigui per a aplicacions comercials, industrials o residencials, els panells sandvitx de metall són una opció fiable i eficient per construir edificis d’alta qualitat.
Panells Sandvitx Compostos
Els panells sandvitx compostos ofereixen una varietat d’avantatges que els converteixen en una excel·lent opció per a una varietat de propòsits de construcció i manufactura. La seva relació resistència-pes és inigualable, ja que la combinació de material central lleuger i plaques resistents crea un panell rígid i lleuger. Això els converteix en una opció fiable per a aplicacions on la reducció de pes és una prioritat, com ara les indústries aeroespacial i automotriu.

No només aquests panells brinden una resistència excepcional, sinó que també tenen propietats excel·lents d’aïllament tèrmic i acústic. Això els fa adequats per a aplicacions on el control de temperatura o la reducció de soroll és essencial, com ara la construcció d’edificis o vehicles de transport. A més, els panells són altament duradors i resistents a la corrosió, la humitat i els productes químics, per tant són adequats per a aplicacions a l’aire lliure o entorns amb alta humitat o exposició a productes químics agressius. Amb un manteniment mínim requerit, els panells sandvitx compostos amb un gruix de 30 mm poden ser una solució rendible.

La combinació de propietats úniques fa que els panells sandvitx compostos siguin una opció òptima per a una varietat de propòsits. Des de indústries aeroespacials i automotrius fins a construcció d’edificis i transport, aquests panells es poden adaptar per satisfer diverses necessitats. La seva resistència, lleugeresa i propietats d’aïllament els converteixen en una solució excel·lent per a qualsevol aplicació que requereixi components estructurals lleugers, duradors i fiables.

Els panells sandvitx compostos són una opció versàtil per a aplicacions de construcció i manufactura, oferint una varietat de beneficis. La seva relació resistència-pes, capacitats d’aïllament tèrmic i acústic i durabilitat els converteixen en una opció fiable per a qualsevol projecte que requereixi una solució lleugera, resistent i rendible. Amb un gruix de 30 mm, aquests panells es poden adaptar per satisfer una àmplia gamma de necessitats.
Panells Sandvitx de Fusta
Els panells sandvitx de fusta aporten una fusió de bellesa i resistència a qualsevol espai. Aquests panells estan compostos per un nucli fet de fibres o partícules de fusta, assegurat per dues capes de xapa o contraxapat de fusta. El nucli del plafó proporciona estabilitat i aïllament, mentre que les capes exteriors ofereixen resistència i una estètica agradable.

Les propietats dʻaïllament tèrmic dʻaquests panells poden ser especialment beneficioses en climes freds. Actuant com una barrera entre l’interior i l’exterior, el nucli del panell evita la transferència de calor, cosa que resulta en un ambient interior més còmode i un consum d’energia menor. A més, l’aïllament natural de la fusta fa que el plafó sigui una opció ecològicament amigable.

Els panells sandvitx de fusta tenen diverses aplicacions, com a la construcció, la fabricació de mobles i el disseny d’interiors. Aquests panells es poden utilitzar per a sistemes de paret, sostres i pisos, proporcionant tant suport estructural com a protecció tèrmica. A causa de la seva lleugeresa i facilitat d’instal·lació, els panells sandvitx de fusta són una opció popular entre constructors i contractistes. A la indústria del moble, aquests panells creen peces robustes i atractives, i es poden utilitzar amb gran efectivitat en el disseny dinteriors. Amb la seva combinació dutilitat i bellesa, els panells sandvitx de fusta són una opció única i versàtil.
Aplicacions dels Panells Sandvitx
L’ús de panells sandvitx és versàtil i abasta una àmplia gamma. Una de les principals formes en què es fan servir és en la construcció, especialment per a sostres i revestiments de parets. La seva naturalesa lleugera però resistent els converteix en una opció excel·lent per crear envoltants d’edificis sòlids i eficients des del punt de vista energètic. Ja sigui una casa o un magatzem, els panells sandvitx brinden una forma productiva de desenvolupar un espai interior agradable i segur.

A més de la construcció, els panells sandvitx també sutilitzen amb freqüència en el transport. S’utilitzen en la fabricació de vehicles com a autobusos, trens i remolcs. L’aspecte lleuger dels panells sandvitx ajuda a reduir el pes total del vehicle, cosa que millora l’eficiència del combustible i redueix les emissions. A més, les propietats aïllants dels panells sandvitx contribueixen a mantenir una temperatura confortable a l’interior del vehicle, millorant el viatge en general per als passatgers.

Una altra aplicació popular dels panells sandvitx és a la refrigeració i l’emmagatzematge en fred. Les propietats aïllants dels panells sandvitx els fan adequats per crear espais refrigerats i instal·lacions demmagatzematge en fred. Aquests panells ajuden a mantenir una temperatura constant, bloquejant la transferència de calor i garantint la conservació d’articles peribles. Ja sigui en una botiga de queviures, un laboratori o una planta de processament d’aliments, els panells sandvitx ofereixen una forma eficient de mantenir les condicions de temperatura desitjades.
Conclusió
En conclusió, els panells sandvitx ofereixen una àmplia gamma de beneficis i aplicacions en diverses indústries. Són versàtils, lleugers i brinden excel·lents propietats d’aïllament tèrmic i acústic. Ja sigui que siguin panells sandvitx de metall, compostos o de fusta, cada tipus té els seus propis avantatges i usos únics. Els panells sandvitx han revolucionat els sectors de la construcció i la manufactura, i han proporcionat una solució rendible i sostenible per a la construcció d’estructures i productes. Amb la creixent demanda de materials eficients en energia i respectuosos amb el medi ambient, sespera que lús de panells sandvitx, especialment aquells fets amb escuma de poliuretà, continuï creixent en el futur. Per tant, ja sigui que estiguis construint un edifici residencial, una instal·lació industrial o fins i tot dissenyant mobles, els panells sandvitx definitivament han de considerar-se per la seva durabilitat, eficiència i atractiu estètic.

Pida su presupuesto a medida

Demaneu el vostre pressupost a mida