Aconsegueix el millor preu per M2 amb els nostres Panells Sandwich
WhatsApp: 683 44 26 08 E-mail: info@panelsandwich.org

info@starmodul.com

E-mail de contacte

Llanternons/Policarbonats

Cubierta montada con panel sandwich teja
EQUIP propi ESPECIALITZAT PER AL MUNTATGE DE PANELL SANDWICH
Servei de muntatge per a panell sandvitx i desamiantat de la coberta

Realitzem el muntatge de panells sandvitx gràcies al nostre equip propi especialitzat en muntatge de cobertes. Ens encarreguem dels mesuraments, subministrament de material, transport i mètodes d’elevació necessaris. Deixeu-ho tot a les nostres mans per a la rehabilitació o el muntatge en obra nova dels nostres panells sandvitx. Si necessiteu desamiantat, disposem d’equips, EPIS i personal preparat per fer-ho, tot complint amb la normativa vigent.

La nostra oficina tècnica revisa tots els productes i materials necessaris per a la instal·lació dels panells, les rematades i elements de fixació. Oferim als nostres clients panells nous i de segona mà com a ocasió al millor preu del mercat. Els avantatges del panell sandvitx de poliuretà és que té poc pes, és ideal per al tancament de cobertes o façanes i és molt aïllant.

Fabriquem remats a mida

Acabaments per a Panell Sandwich

Remats Panell Sandwich Façana
Remats Panell Sandwich Imitació Teula
Remats Panell Sandwich Coberta
Remats Panell Sandwich Frigorífic

Llanternons per a Cobertes i Façanes
Les lluernes són una important peça de disseny arquitectònic, proporcionant espais naturalment il·luminats i de calidesa dins d’un edifici o element arquitectònic. Les lluernes ofereixen una varietat d’usos, des d’estructures d’elegància i disseny fins a elements innovadors per permetre l’entrada i la sortida de l’aire. Amb la quantitat d’opcions i els diferents tipus de tecnologia, les lluernes de cobertes i façanes han contribuït a crear una magnífica sensació de llum natural als espais.

Els lluernaris estan disponibles en diferents materials, entre els quals destaquen els lluernaris de policarbonat. El policarbonat es pot fer servir per a façanes i cobertes lleugeres en edificis, finestres, tendals, portes, etc. El policarbonat no només és versàtil, sinó que també es pot instal·lar fàcilment, estalviant temps, diners i energia.
Avantatges dels lluernaris de policarbonat
Les lluernes de policarbonat ofereixen una àmplia gamma d’avantatges:

Il·luminació natural: Les lluernes de policarbonat permeten una il·luminació natural suau, eliminant la necessitat de llum artificial durant el dia i reduint el consum d’energia. També permeten una il·luminació indirecta, cosa que crea un disseny professional i modern.
Fàcil instal·lació: La instal·lació de les lluernes de policarbonat és fàcil de realitzar i no requereix una gran quantitat d’equips ni eines. Això significa que els treballs d’instal·lació es poden fer ràpidament, estalviant temps i diners.
Bon aïllament tèrmic: Les lluernes de policarbonat tenen una excel·lent resistència a la radiació solar, per la qual cosa mantenen un bon nivell de foscor dins de l’edifici. Això manté la temperatura dels espais interiors estables i evita l’escalfament de l’ambient.
Permeabilitat a l’aigua: També és resistent a l’aigua, per la qual cosa és ideal per a la instal·lació en entorns exteriors, com ara cobertes i façanes. Això garanteix una bona impermeabilització i evita que l’aigua vaig entrar en contacte amb els materials de l’estructura.
Resistent als raigs UV: La majoria dels lluernaris estan fabricats amb materials resistents als raigs UV, reduint la necessitat de manteniment dels mateixos. Això disminueix el risc de degradació de l’estructura, assegurant-ne la durabilitat i la bellesa.

Tipus de lluernes per a cobertes i façanes
Hi ha diferents tipus de lluernes per a cobertes i façanes, cadascun amb els seus propis avantatges i desavantatges. Els diferents materials proporcionen diverses característiques, com a resistència a la corrosió, estabilitat, durabilitat i resistència als impactes. Alguns dels tipus de lluernaris més comuns són els següents:

Llanternons amb policarbonat: Aquestes lluernes són idea per a cobertes lleus i estalvien energia gràcies al seu bon aïllament tèrmic. No necessiten neteja o manteniment i ofereixen una excel·lent permeabilitat a l’aigua.
Claraboies de metacrilat: Aquestes claraboies estan fabricades amb un material resistent a la calor i als raigs UV. La seva excel·lent difusió i transmissió de llum significa una important reducció en el consum elèctric.
Xapa trapezoïdal: Aquesta xapa s’utilitza per a cobertes i façanes, oferint una economia de pes, resistència mecànica, facilitat de muntatge i una àmplia gamma de possibilitats estètiques.
Panells de policarbonat cel·lular: Aquests panells ofereixen una bona il·luminació natural, excel·lent resistència al foc, bon comportament davant de la radiació solar i fàcil muntatge.

Beneficis dels lluernaris per a cobertes i façanes
Els lluernaris per a cobertes i façanes ofereixen molts beneficis, entre els quals destaquen:

Estalvi d’energia: Aquestes lluernes permeten un estalvi d’energia en reduir l’ús de llums artificials. Això comporta un estalvi de diners a llarg termini.
Qualitat dʻaire interior: Aquestes estructures permeten una bona circulació de lʻaire, assegurant una qualitat de lʻaire interior saludable. Això contribueix a un confort millor dels ocupants de l’edifici.
Millora l’estètica de l’edifici: Les lluernes per a cobertes i façanes aporten llum natural, alegria i modernitat al lloc. Això afegeix valor a qualsevol edifici, millorant així la seva imatge.

Claraboies i Policarbonats
Les claraboies i els policarbonats són la combinació perfecta per portar llum natural als teus espais habitables. Les claraboies, també conegudes com a lluernes, són finestres o obertures al sostre o part superior d’una paret que permeten el pas de la llum del sol. No només il·luminen els interiors, sinó que també hi afegeixen un toc d’elegància a qualsevol edifici o estructura. D’altra banda, els policarbonats són panells translúcids fets d’un material plàstic resistent que permet el pas de la llum alhora que proporciona una excel·lent aïllació i protecció contra els raigs ultraviolats. Amb la seva capacitat de pas de llum, aquestes claraboies de policarbonat estan cada cop més populars a llars, oficines i edificis comercials. En aquest article explorarem els diferents tipus de claraboies de policarbonat, els seus avantatges, el procés d’instal·lació i consells de manteniment. Així que submergeix-te i descobreix com les claraboies i policarbonats poden transformar els teus espais habitables amb llum natural.
Què són les Claraboies i Policarbonats?
La llum natural és un component essencial de qualsevol espai habitable o edifici, i les claraboies són una manera efectiva d’aconseguir-ho. Dissenyades amb materials transparents o translúcids com el vidre o el policarbonat, les claraboies permeten que la llum del dia entri a lespai. Amb la seva excel·lent transmissió de llum i resistència als impactes, el policarbonat és una opció popular per a les claraboies a causa de la seva efectiva protecció contra els raigs ultraviolats i propietats d’aïllament tèrmic.

Hi ha diversos tipus de claraboies de policarbonat disponibles al mercat, des de models clàssics amb forma de cúpula, plànols i piramidals fins a versions fixes o mòbils. La instal·lació d’aquestes claraboies requereix una planificació acurada i experiència professional, així com un manteniment regular com a neteja i inspecció per mantenir-ne l’estat i perllongar la vida útil. En última instància, les claraboies fetes de plaques de policarbonat proporcionen una solució estèticament agradable i pràctica per portar llum natural a un espai.
Avantatges de la instal·lació de Claraboies de Policarbonat
La instal·lació de claraboies fetes de policarbonat ofereix una sèrie d’avantatges que poden beneficiar enormement casa teva o edifici comercial. Un dels beneficis més grans és el seu alt nivell de durabilitat. Aquest material increïblement resistent i resistent als impactes pot suportar condicions climàtiques adverses, com calamarsa i fortes pluges, sense patir cap dany. A més, les claraboies de policarbonat són resistents als raigs ultraviolats, cosa que garanteix que es mantindran transparents i funcionals durant molts anys.

A més de la seva robustesa, les claraboies de policarbonat ofereixen una excel·lent aïllació tèrmica. Aquest material exhibeix una eficiència tèrmica superior, cosa que ajuda a mantenir una temperatura còmoda a l’interior i minimitza la necessitat de calefacció o refrigeració artificial. A més, les propietats d’aïllament també contribueixen a reduir la transmissió de soroll, creant un ambient tranquil.

Finalment, les claraboies cel·lulars de policarbonat ofereixen més flexibilitat de disseny. Aquest material es pot modelar i donar forma fàcilment en diferents mides i configuracions, cosa que et permet crear claraboies personalitzades que s’adaptin als requisits exactes del teu espai. A més, la varietat de colors i nivells de transparència disponibles garanteixen que puguis controlar la quantitat de llum i privadesa proporcionada per la claraboia.
Tipus de Claraboies de Policarbonat
Quan es tracta de seleccionar la claraboia perfecta per al teu espai, tens diversos tipus de claraboies de policarbonat per considerar. Una opció popular és la claraboia en forma de cúpula, que proporciona un disseny arquitectònic cridaner i abundant llum natural. O pots optar per la claraboia plana, que ofereix un aspecte modern i elegant. A més, les claraboies tubulars són ideals per a espais més petits o àrees amb accés limitat a la llum solar. Aquestes claraboies reflecteixen els raigs del sol a l’habitació i creen un ambient lluminós i acollidor.

Un factor crucial que cal tenir en compte en seleccionar una claraboia de policarbonat és el gruix del material. Les làmines més gruixudes són més duradores i ofereixen un millor aïllament, cosa que les fa adequades per a condicions climàtiques extremes. A més, aquestes claraboies vénen en diversos colors i acabats, cosa que et permet personalitzar l’aparença de l’habitació. Ja sigui que prefereixis una claraboia clara per tenir una vista clar del cel, o una claraboia tintada per reduir l’enlluernament i la calor, hi ha una opció de policarbonat que s’adapta a les teves necessitats. Amb la seva adaptabilitat i funció, les claraboies de policarbonat són una elecció popular tant per a habitatges residencials com per a edificis comercials.

Pel que fa a la instal·lació, hi ha diversos mètodes per triar. Algunes claraboies estan dissenyades per ser muntades directament sobre sostres, parets o fins i tot cobertes i façanes. Alternativament, es poden integrar a l’estructura de l’edifici durant la construcció. El procés d’instal·lació dependrà de factors com ara el tipus de claraboia, la ubicació i el disseny de l’edifici. Per garantir una instal·lació adequada i aprofitar al màxim la claraboia, assegura’t de consultar un professional. Amb el tipus correcte, el gruix i la instal·lació adequada, podràs gaudir de la bellesa i funcionalitat de les claraboies de policarbonat mentre portes llum natural al teu espai.
Instal·lació de Claraboies de Policarbonat
La instal·lació de panells de policarbonat és una tasca fonamental per introduir llum natural a una habitació. Una disposició precisa garanteix una integració sense problemes d‟aquestes seccions, facilitant el pas més eficient de llum i energia. Aquests panells es fixen amb sistemes de muntatge dedicats per proporcionar solidesa i protecció contra els elements. A més, s’utilitzen juntes i segellants per crear un segell impermeable que prevé qualsevol fugida o dany causat per la humitat. Un cop al seu lloc, aquests panells de policarbonat no sols ofereixen un efecte visual impressionant, sinó que també enriqueixen l’atmosfera de l’espai.

Quan s’instal·len panells de policarbonat, la solidesa estructural de l’edifici és un factor important que cal tenir en compte. Els panells s’han de col·locar de manera que distribueixin uniformement el pes sense posar en perill l’estructura del sostre. Això pot requerir suport addicional o reforç del sostre. Es recomana consultar professionals especialitzats en la instal·lació d’aquests panells per garantir la seguretat i la resistència del sistema. A través de la seva experiència, podran brindar consells sobre les millors pràctiques i mètodes per aconseguir una configuració d’èxit que duri durant anys.
Manteniment de Claraboies de Policarbonat
Per garantir la longevitat i eficiència de les claraboies de policarbonat, és essencial fer un manteniment adequat. Comença netejant la brutícia, la pols i la runa amb un drap suau i una solució de neteja suau. Evita lús de materials abrasius o productes químics forts, ja que poden causar danys. Inspecciona si hi ha esquerdes o filtracions i aborda-les immediatament. Això preservarà la bellesa i eficàcia de la llum natural.

A més, és recomanable mantenir l’àrea circumdant lliure de fulles, branques i altres runes. Verifica que les juntes i els segellants estiguin en bon estat. Estigueu atents a les filtracions d’aigua o acumulació d’humitat, ja que això pot causar problemes. En prendre les mesures necessàries per cuidar les claraboies, podràs gaudir dels beneficis de la llum natural durant molts anys.

També és molt important protegir les claraboies de policarbonat contra fluctuacions extremes de temperatura i els raigs ultraviolats. Aplica un recobriment o pel·lícula protectora segons calgui i inspecciona si hi ha decoloració o pèrdua de color. Això ajudarà a protegir contra possibles danys. A més, és essencial mantenir el sistema de drenatge. Elimina qualsevol obstrucció o enderrocs dels canals i inspecciona regularment els canalons i baixants. Per acabar, verifica que les juntes estiguin en bon estat. Adoptar aquestes mesures promourà la longevitat i eficàcia de les claraboies.

En seguir aquests consells, podràs garantir el rendiment òptim de les teves claraboies de policarbonat i gaudir dels beneficis de la llum natural durant molts anys. La neteja regular, la inspecció i la protecció són essencials per preservar la longevitat i eficiència de les claraboies. A més, mantenir làrea circumdant lliure de runes i mantenir el sistema de drenatge ajudarà a prevenir possibles problemes. Prenent les mesures adequades per cuidar les teves claraboies, podràs gaudir plenament de la bellesa de la llum natural.
Conclusió
En conclusió, les claraboies de policarbonat ofereixen una multitud de beneficis tant per als propietaris de vivendes com per a les empreses. La seva durabilitat, versatilitat i eficiència energètica les converteixen en una opció popular per portar llum natural a qualsevol espai. Ja sigui per a una propietat residencial o un edifici comercial, les característiques tècniques de les claraboies de policarbonat les converteixen en una solució fiable i rendible. Des dels diferents tipus disponibles fins a la facilitat d’instal·lació i manteniment, aquestes claraboies proporcionen una addició duradora i estèticament atractiva a qualsevol estructura. Així que, en considerar opcions per millorar l’estètica i la funcionalitat d’un espai, no busqueu més enllà de les claraboies de policarbonat, amb les seves característiques i avantatges únics.

Pida su presupuesto a medida

Demaneu el vostre pressupost a mida