Aconsegueix el millor preu per M2 amb els nostres Panells Sandwich
WhatsApp: 683 44 26 08 E-mail: info@panelsandwich.org

info@starmodul.com

E-mail de contacte

Panell Sandwich Fusta

Cubierta montada con panel sandwich teja
EQUIP propi ESPECIALITZAT PER AL MUNTATGE DE PANELL SANDWICH
Servei de muntatge per a panell sandvitx i desamiantat de la coberta

Realitzem el muntatge de panells sandvitx gràcies al nostre equip propi especialitzat en muntatge de cobertes. Ens encarreguem dels mesuraments, subministrament de material, transport i mètodes d’elevació necessaris. Deixeu-ho tot a les nostres mans per a la rehabilitació o el muntatge en obra nova dels nostres panells sandvitx. Si necessiteu desamiantat, disposem d’equips, EPIS i personal preparat per fer-ho, tot complint amb la normativa vigent.

La nostra oficina tècnica revisa tots els productes i materials necessaris per a la instal·lació dels panells, les rematades i elements de fixació. Oferim als nostres clients panells nous i de segona mà com a ocasió al millor preu del mercat. Els avantatges del panell sandvitx de poliuretà és que té poc pes, és ideal per al tancament de cobertes o façanes i és molt aïllant.

Fabriquem remats a mida

Acabaments per a Panell Sandwich

Remats Panell Sandwich Façana
Remats Panell Sandwich Imitació Teula
Remats Panell Sandwich Coberta
Remats Panell Sandwich Frigorífic

Panell sandvitx de fusta
Els panells sandvitx de fusta s’han tornat cada vegada més populars a la indústria de la construcció a causa de les seves propietats i avantatges únics. Aquests panells consisteixen en un material de nucli, com escuma o contraxapat, que es troba sandvitxat entre dues capes de fusta. El resultat és un panell lleuger però resistent que ofereix una excel·lent aïllament i integritat estructural. En aquest article, explorarem els diversos tipus de panells sandvitx de fusta, els seus avantatges i les diferents aplicacions. Ja sigui que siguis constructor, arquitecte o simplement estiguis interessat en materials de construcció sostenibles, aquest article proporcionarà informació valuosa sobre el món dels panells sandvitx de fusta.
Què és un panell sandvitx de fusta?
Els panells sandvitx de fusta ofereixen una forma rendible de construir parets, pisos i sostres. Amb dues xapes i una capa central de material lleuger, com escuma o bresca, aquests panells ofereixen un excel·lent aïllament i suport estructural. A causa del seu baix pes, els panells sandvitx de fusta són més fàcils d’instal·lar i ofereixen més flexibilitat de disseny que els panells sòlids de fusta tradicionals, el que permet aconseguir un aspecte més personalitzat. Aquests panells no només són eficients en energia i confortables, sinó que també ofereixen una solució atractiva i sostenible, cosa que els fa ideals per a aplicacions residencials, comercials i industrials. El panell sandvitx és una excel lent manera daconseguir un edifici bonic i eficient en energia.
Tipus de panells sandvitx de fusta
Quan es construeixen o dissenyen, els panells sandvitx de fusta ofereixen un conjunt únic de característiques i avantatges. Els panells de contraxapat consisteixen en dues capes de contraxapat amb un material de nucli al mig, i són coneguts per la seva resistència i durabilitat. Els panells de tauler d’encenalls orientats (OSB, per les sigles en anglès) estan compostos per dues capes d’OSB amb un material aïllant al centre, oferint un bon aïllament tèrmic i resistència a la humitat. Els panells sandvitx de fusta contra incendis ofereixen materials resistents al foc al nucli, proporcionant una protecció superior contra flames i fum. Els panells sandvitx de fusta acústics estan dissenyats per a l’aïllament acústic i consisteixen en dues capes de fusta amb un material absorbent de so, com a escuma o llana mineral, al medi. Aquests panells són ideals per a estudis d’enregistrament, teatres, oficines i altres espais on es vol reduir el soroll. El poliestirè extruït és un material aïllant comunament utilitzat en tot tipus de panells sandvitx de fusta, proporcionant un excel·lent aïllament tèrmic i eficiència energètica.
Avantatges dels panells sandvitx de fusta
Els panells sandvitx de fusta presenten una varietat davantatges que els fan una opció atractiva per a constructors i arquitectes. L’ aïllament tèrmic és una de les qualitats més destacades que ofereix aquest tipus de material: un material de nucli sandvitxat entre dues capes de fusta forma una barrera protectora, controlant la temperatura dins la casa i reduint el consum d’electricitat per a calefacció i refrigeració. A més, les capes de fusta són eficients per bloquejar el soroll, cosa que fa que aquests panells siguin una opció ideal per a àrees amb un alt nivell de contaminació acústica.

La durabilitat i solidesa són altres avantatges dels panells sandvitx de fusta. Creats per resistir qualsevol condició climàtica, aquests panells són adequats per a aplicacions en interiors i exteriors, i poden suportar pesos i impactes pesants. A més, són resistents a la humitat ia la descomposició, cosa que garanteix un baix cost de manteniment.

Finalment, la versatilitat de disseny dels panells sandvitx és una altra característica atractiva. Es poden adaptar a qualsevol estil arquitectònic i estan disponibles en una àmplia gamma de colors, textures i acabats, cosa que permet als arquitectes i dissenyadors crear estructures estèticament agradables. La flexibilitat de disseny d’aquests panells els converteix en un actiu valuós per a qualsevol propietat, ja que en millora l’aparença i n’augmenta el valor. Totes aquestes qualitats fan que els panells sandvitx de fusta siguin un material de construcció preferit per a molts projectes.
Usos dels panells sandvitx de fusta
Els panells sandvitx de fusta tenen múltiples usos a causa de la seva adaptabilitat i resistència. Al sector de la construcció, s’utilitzen regularment com a revestiment extern per a estructures, gràcies a la seva lleugeresa i capacitat per proporcionar un excel·lent aïllament. A més, són resistents a la humitat, cosa que els fa ideals per a àrees amb alta humitat o exposades a l’aigua. A la indústria de l’automòbil, són valuosos per fabricar carrosseries de camions i remolcs.

Un altre ús important és en la producció de mobles i fusteria. Utilitzant panells sandvitx de fusta, es poden crear peces de mobiliari fortes i estèticament agradables, com cadires, taules i armaris. Els panells es poden donar diferents acabats amb tints i pintures per aconseguir el disseny desitjat. A més, són adequats per a ús en panells acústics, proporcionant aïllament acústic en estudis d’enregistrament i sales de concerts.

El poliestirè extruït (XPS) també és beneficiós en projectes d’energies renovables. Per a la construcció de panells solars i pales de turbines eòliques, són lleugers i duradors, cosa que els converteix en una bona opció. Es poden donar forma i modelar per adaptar-se als requisits específics de cadascú, mentre que les propietats d’aïllament ajuden a maximitzar l’eficiència energètica. A més, l’ús de panells sandvitx de fusta en projectes d’energies renovables contribueix a un futur més ecològic en reduir les emissions de carboni.
Disseny de panells sandvitx de fusta
Quan s’elaboren panells sandvitx de fusta, cal tenir en compte una varietat de factors per aconseguir un rendiment i eficiència òptims. La selecció del nucli és fonamental; aquest component actua com l’element estructural principal i influeix en la resistència, l’aïllament i el pes del panell. Alternatives com escuma, bresca o fusta de bassa ofereixen propietats i avantatges distintius. A més, lelecció del material de revestiment, que proporciona protecció i estètica, és fonamental. El contraxapat, l’MDF o la fusta de fibra d’alta densitat (HDF), depenent de l’aplicació i de l’ambient desitjats, ofereixen opcions viables. La combinació de nuclis i materials de revestiment determina la resistència general, durabilitat, aïllament tèrmic, resistència al foc i més del panell. Mitjançant una anàlisi precisa d’aquests elements, els dissenyadors poden elaborar panells sandvitx de fusta que compleixin criteris específics i brindin resultats excepcionals.

La fabricació de panells sandvitx de fusta requereix precisió i exactitud. S’utilitzen maquinàries i tècniques especialitzades, com ara premsat en calent o en fred, i s’aplica adhesiu entre el nucli i els materials de revestiment per formar una unió segura. El gruix, la mida i la forma del panell s’han de tenir en compte per garantir la compatibilitat amb l’ús i les necessitats d’instal·lació previstos. A més, els paràmetres de curat i premsat, com a temperatura, pressió i temps, s’han d’establir meticulosament. En garantir que s’administrin acuradament tots aquests aspectes, els dissenyadors poden crear materials de construcció versàtils i d’alt rendiment que ofereixin una resistència, aïllament i atractiu estètic superiors, així com una resistència al foc excel·lent gràcies a la inclusió de materials d’alta densitat.
Instal·lació de panells sandvitx de fusta
Per aprofitar al màxim les característiques dels panells sandvitx de fusta, és essencial realitzar una instal·lació adequada. La preparació de la base, que inclou assegurar-se que estigui neta, anivellada i lliure de runes, és el primer pas per garantir la resistència estructural i la durabilitat. Cal mesurar i marcar l’àrea on s’ubicarà cada plafó per a una alineació precisa i un resultat atractiu.

Quan s’ha construït la base, els panells es poden fixar a través d’adhesius o fixacions mecàniques. La fixació amb adhesiu implica aplicar un adhesiu adequat tant al panell com a la superfície. Si es prefereix la fixació mecànica, es poden fer servir cargols o claus per assegurar-los. El mètode escollit depèn dels detalls específics del projecte i del resultat desitjat. Per garantir una instal·lació reeixida, és important seguir les instruccions del fabricant per als panells sandvitx de fusta.

En seguir els procediments d’instal·lació correctes, els constructors poden aprofitar al màxim els beneficis dels panells sandvitx de fusta, incloent-hi les excel·lents propietats d’aïllament i l’aspecte atractiu. Prendre’s el temps necessari per preparar i instal·lar correctament aquests panells és una inversió que tindrà beneficis a llarg termini.
Conclusió
En conclusió, els panells sandvitx de fusta són una solució versàtil i fiable per a projectes de construcció. Ja sigui que s’utilitzin en sostres, pisos o parets, aquests panells ofereixen nombrosos beneficis com aïllament tèrmic, durabilitat i atractiu estètic. La seva àmplia gamma d’aplicacions, des d’edificis residencials fins a comercials, els converteix en una opció popular a la indústria de la construcció. A més, la flexibilitat de disseny i la facilitat d’instal·lació fan que els panells sandvitx de fusta siguin una opció preferida tant per a arquitectes com per a constructors. Amb la seva naturalesa sostenible i respectuosa amb el medi ambient, aquests panells contribueixen a un futur més verd a la indústria de la construcció. En resum, quan es tracta de la construcció de cobertes, els panells sandvitx de fusta són una opció fiable i eficient.

Pida su presupuesto a medida

Demaneu el vostre pressupost a mida