Aconsegueix el millor preu per M2 amb els nostres Panells Sandwich
WhatsApp: 683 44 26 08 E-mail: info@panelsandwich.org

info@starmodul.com

E-mail de contacte

Panell Sandwich Llana de Roca

Cubierta montada con panel sandwich teja
EQUIP propi ESPECIALITZAT PER AL MUNTATGE DE PANELL SANDWICH
Servei de muntatge per a panell sandvitx i desamiantat de la coberta

Realitzem el muntatge de panells sandvitx gràcies al nostre equip propi especialitzat en muntatge de cobertes. Ens encarreguem dels mesuraments, subministrament de material, transport i mètodes d’elevació necessaris. Deixeu-ho tot a les nostres mans per a la rehabilitació o el muntatge en obra nova dels nostres panells sandvitx. Si necessiteu desamiantat, disposem d’equips, EPIS i personal preparat per fer-ho, tot complint amb la normativa vigent.

La nostra oficina tècnica revisa tots els productes i materials necessaris per a la instal·lació dels panells, les rematades i elements de fixació. Oferim als nostres clients panells nous i de segona mà com a ocasió al millor preu del mercat. Els avantatges del panell sandvitx de poliuretà és que té poc pes, és ideal per al tancament de cobertes o façanes i és molt aïllant.

Fabriquem remats a mida

Acabaments per a Panell Sandwich

Remats Panell Sandwich Façana
Remats Panell Sandwich Imitació Teula
Remats Panell Sandwich Coberta
Remats Panell Sandwich Frigorífic

Panell Sandvitx de Llana de Roca
Panell Sandvitx de Llana de Roca: La solució perfecta per a aïllament i suport estructural
Què és el Panell Sandvitx de Llana de Roca?
El panell sandvitx de llana de roca és un material reconegut a la indústria de la construcció, conegut per la seva versatilitat. Està compost per dues capes exteriors de material resistent, amb una capa d’aïllament de llana de roca al mig. Aquest aïllament ha estat obtingut a partir de roca volcànica natural, fosa i filada en fibres per formar un aïllament dens i fiable. Proporciona un excel·lent aïllament tèrmic i acústic, cosa que ajuda a regular la temperatura dins dels edificis, reduint el consum d’energia i els costos de calefacció/aire condicionat.

El panell sandvitx de llana de roca també ofereix resistència al foc. El seu aïllament de llana de roca no és combustible, cosa que el converteix en una elecció ideal per a edificis on la seguretat contra incendis és primordial, com escoles, instal·lacions industrials i hospitals. Podeu ajudar a contenir la propagació de les flames i donar als ocupants temps per evacuar de manera segura.

La durabilitat del panell sandvitx de llana de roca també és notable. Les seves capes exteriors solen estar fetes de metall, que és resistent a la corrosió, la intempèrie i els impactes, cosa que significa que pot resistir entorns difícils. L’aïllament de llana de roca també és resistent a la floridura, la humitat i les plagues, cosa que augmenta la seva longevitat.

En general, el panell sandvitx de llana de roca és un material fiable i sostenible que ofereix molts avantatges per a projectes de construcció. El seu aïllament tèrmic, aïllament acústic i propietats resistents al foc el converteixen en una opció molt sol·licitada per a molts projectes de construcció.
Avantatges del Panell Sandvitx de Llana de Roca
El Panell Sandvitx de Llana de Roca és una excel·lent opció per a façanes d’edificis a causa dels seus nombrosos beneficis. No només compta amb excel·lents propietats d’aïllament tèrmic, sinó que el disseny resistent al foc i les capacitats d’insonorització el converteixen en una elecció ideal per a qualsevol edifici. A més, és increïblement durador i requereix un manteniment mínim, cosa que el converteix en una solució rendible. En general, el panell de façana és una opció versàtil i fiable per a qualsevol projecte de construcció.

Aquest panell està dissenyat amb un nucli dʻaïllament de llana de roca entre dues làmines de metall. Això ajuda a reduir la transferència de calor, proporcionant una temperatura confortable dins de l’edifici i reduint la necessitat de calefacció o refredament addicionals. El panell també té una alta classificació de resistència al foc, cosa que el converteix en una opció segura per a edificis en àrees on la seguretat contra incendis és una preocupació.

A més del seu aïllament tèrmic i resistència al foc, el Panell Sandvitx de Lana de Roca també destaca per les seves impressionants propietats d’insonorització. El nucli de llana de roca absorbeix les ones de so, mantenint baixos els nivells de soroll i creant un ambient tranquil. Això fa que el panell sigui una excel·lent opció per a espais on el control del soroll és important, com ara oficines, hospitals o edificis residencials.

La durabilitat del Panell Sandvitx de Llana de Roca és un altre avantatge important. Construït amb materials d’alta qualitat, el panell és resistent a la corrosió, els impactes i la intempèrie, fet que significa que resistirà la prova del temps i proporcionarà una protecció a llarg termini. Això el converteix en una opció econòmica per a façanes dedificis i requereix un manteniment mínim. En general, el Panell Sandvitx de Llana de Roca ofereix nombrosos avantatges, cosa que el converteix en una excel·lent opció per a exteriors d’edificis. Des del seu aïllament tèrmic i capacitats de resistència al foc fins al seu aïllament acústic i durabilitat, aquest panell és una opció versàtil i fiable per a qualsevol projecte de construcció.
Tipus de Panell Sandvitx de Llana de Roca
Quan es construeix un edifici, hi ha diversos tipus de panells sandvitx de llana de roca per triar. Des dels acústics per a insonorització fins als resistents al foc per a la seguretat contra incendis, aquests panells brinden un excel·lent aïllament i suport estructural. Per a operacions eficients quant a energia, el panell sandvitx d’aïllament tèrmic és una excel·lent opció. Ajuda a mantenir una temperatura interior confortable en minimitzar la transferència de calor i reduir la necessitat de calefacció o refrigeració excessives. D’altra banda, el panell sandvitx d’emmagatzematge fred garanteix un emmagatzematge controlat per temperatura per a productes que requereixen un control precís de la temperatura, com els de les indústries alimentària i farmacèutica. Per a la insonorització, el panell sandvitx acústic és particularment efectiu.

Pel que fa a la insonorització, el panell sandvitx acústic és una solució ideal. Aquest panell de llana de roca està dissenyat específicament per absorbir i reduir la transmissió de so, cosa que el converteix en un element imprescindible per a estudis d’enregistrament, teatres i sales de conferències. La seva composició i disseny únics ajuden a minimitzar les vibracions del so, proporcionant als ocupants un ambient tranquil i confortable.

El panell sandvitx resistent al foc és una altra opció clau. Aquest plafó està fet amb aïllament de llana de roca resistent al foc i materials no combustibles, oferint un alt nivell de protecció contra perills dincendi. S’utilitza comunament en edificis que requereixen estrictes regulacions de seguretat contra incendis, com ara hospitals, escoles i instal·lacions industrials.

Per a persones i empreses conscients del consum energètic, el panell sandvitx dʻaïllament tèrmic és una elecció ideal. Aquest panell està dissenyat per brindar un rendiment tèrmic superior, ajudant a mantenir una temperatura interior confortable en minimitzar la transferència de calor a través de parets i sostres. Redueix la necessitat de calefacció o refredament excessius, cosa que resulta en estalvis d’energia i costos de serveis públics més baixos.
Aplicacions del Panell Sandvitx de Llana de Roca
El panell sandvitx de llana de roca és un producte versàtil que té nombrosos usos. Una de les seves aplicacions més populars és a la indústria de la construcció, on s’utilitza àmpliament per a sostres i revestiments de parets. Aquest producte ofereix un excel·lent aïllament tèrmic i resistència al foc, cosa que el converteix en una opció ideal per crear edificis eficients des del punt de vista energètic i segurs.

Una altra aplicació important del panell sandvitx de llana de roca és al sector d’emmagatzematge en fred. Aquest producte és altament efectiu per mantenir una temperatura constant dins de cambres frigorífiques, magatzems refrigerats i instal·lacions de processament daliments. També és extremadament resistent a la humitat i la condensació, cosa que el converteix en una opció ideal per preservar la frescor de productes peribles. A més, la seva resistència i durabilitat el converteixen en una opció fiable per resistir les condicions desafiadores dels entorns d’emmagatzematge en fred. En general, el panell sandvitx de llana de roca és una eina invaluable per a diverses indústries, brindant solucions eficients en termes deficiència energètica, protecció contra incendis i control de temperatura.
Procés de Fabricació del Panell Sandvitx de Llana de Roca
El desenvolupament de panells sandvitx de llana de roca requereix un procés meticulós per garantir la seva qualitat superior i durabilitat. En primer lloc, s’escalfen ingredients crus com a roca de basalt i coc a temperatures foses. Posteriorment, el material fos es filada en fibres fines per fabricar el material de llana de roca. Després, es barreja amb un aglutinant i es comprimeix a taulers del gruix desitjat. Els taulers es després es col·loquen entre dues capes de metall o altres materials, formant la configuració de sandvitx. Això s’assegura amb un adhesiu o mitjançant unió tèrmica, cosa que garanteix que els panells siguin fortament adherents i tinguin una estabilitat estructural excel·lent. A continuació, els panells es curen per enfortir la unió entre les capes, cosa que es pot aconseguir mitjançant l’aplicació de calor o permetent que l’adhesiu s’endureixi amb el temps. Un cop curats, els taulers es tallen i dimensionen segons la mida i la forma desitjats. A més, el panell sandvitx de llana de roca es pot sotmetre a tractaments addicionals, com recobriments o laminats, per millorar-ne el rendiment i proporcionar protecció addicional contra la humitat, el foc i la corrosió. Finalment, els panells acabats s’inspeccionen i embalen per distribuir-los. En resum, la construcció de panells sandvitx de llana de roca empra tecnologia avançada i materials de qualitat per generar un material de construcció fiable i versàtil. Els passos meticulosos involucrats en la fabricació garanteixen una qualitat superior i la seva aplicació en aïllament, insonorització i resistència al foc.
Cost del Panell Sandvitx de Llana de Roca
El cost dels panells sandvitx de llana de roca pot variar segons nombrosos factors. Un dels elements principals que poden afectar el cost és la mida del panell. Els panells més grans normalment seran més costosos que els més petits a causa de la major quantitat de material requerit. A més, el gruix del panell també pot afectar el cost. Els panells més gruixuts poden ser més cars ja que necessiten més material aïllant. A més, la qualitat de la llana de roca utilitzada al panell també pot influir en el cost. Una llana de roca de més qualitat pot costar més però proporcionar un millor aïllament.

Un altre factor que pot influir en el cost dels panells sandvitx de llana de roca és el procés de fabricació. Diferents fabricants poden utilitzar diferents tècniques i equips, cosa que pot generar discrepàncies en el cost. A més, la ubicació del fabricant també pot afectar el cost. Les instal·lacions ubicades a regions amb més costos de mà d’obra o materials poden cobrar més pels seus productes. A més, qualsevol característica addicional o opcions de personalització, com recobriments o acabats especials, també poden augmentar el cost dels panells.

En avaluar el preu dels panells sandvitx de llana de roca, és important tenir en compte també els seus beneficis a llarg termini. Tot i que poden tenir un cost inicial més alt en comparació amb altres materials d’aïllament, els estalvis d’energia i la durabilitat dels panells de llana de roca poden resultar en estalvis de costos a llarg termini. A més, la resistència al foc excel·lent i les capacitats d’insonorització de la llana de roca també ofereixen un valor addicional. Per tant, en avaluar el cost dels panells sandvitx de llana de roca, és important considerar el valor general i els avantatges que poden oferir.
Conclusió
En conclusió, el Panell Sandvitx de Llana de Roca demostra ser un material de construcció versàtil i eficient. Amb les seves excel·lents propietats d’aïllament tèrmic i resistència al foc, ofereix nombrosos beneficis per a diverses aplicacions a la construcció. Des de magatzems industrials fins a edificis comercials, el Panell Sandvitx de Llana de Roca ofereix una solució resistent i rendible. El procés de fabricació garanteix panells d’alta qualitat que són fàcils d’instal·lar i mantenir. A més, el Panell Sandvitx de Llana de Roca està disponible en diferents tipus, cosa que permet la personalització en funció dels requisits específics del projecte. En general, triar el Panell Sandvitx de Llana de Roca, com la variant blanc pirineu, garanteix una solució sostenible i eficient en energia per a les necessitats de construcció modernes.

Pida su presupuesto a medida

Demaneu el vostre pressupost a mida