Aconsegueix el millor preu per M2 amb els nostres Panells Sandwich
WhatsApp: 683 44 26 08 E-mail: info@panelsandwich.org

info@starmodul.com

E-mail de contacte

Panell Sandwich Façana

Cubierta montada con panel sandwich teja
EQUIP propi ESPECIALITZAT PER AL MUNTATGE DE PANELL SANDWICH
Servei de muntatge per a panell sandvitx i desamiantat de la coberta

Realitzem el muntatge de panells sandvitx gràcies al nostre equip propi especialitzat en muntatge de cobertes. Ens encarreguem dels mesuraments, subministrament de material, transport i mètodes d’elevació necessaris. Deixeu-ho tot a les nostres mans per a la rehabilitació o el muntatge en obra nova dels nostres panells sandvitx. Si necessiteu desamiantat, disposem d’equips, EPIS i personal preparat per fer-ho, tot complint amb la normativa vigent.

La nostra oficina tècnica revisa tots els productes i materials necessaris per a la instal·lació dels panells, les rematades i elements de fixació. Oferim als nostres clients panells nous i de segona mà com a ocasió al millor preu del mercat. Els avantatges del panell sandvitx de poliuretà és que té poc pes, és ideal per al tancament de cobertes o façanes i és molt aïllant.

Fabriquem remats a mida

Acabaments per a Panell Sandwich

Remats Panell Sandwich Façana
Remats Panell Sandwich Imitació Teula
Remats Panell Sandwich Coberta
Remats Panell Sandwich Frigorífic

Què és el Panell Sandwich Fachada?
El Panell Sandwich Fachada és un material compost que s’utilitza per a parets exteriors, format per dues làmines d’acer amb un nucli central d’escuma de poliuretà (PUR) o poliisocianurat (PIR), ambdós materials altament resistents, duradors i provats que en garanteixen la durabilitat . La superfície metàl·lica és subtilment fina, entre 0,4 i 0,6 mm, cosa que permet que el nucli d’escuma romangui protegit i, per tant, allargui la vida útil de la façana. A més, el panell sandvitx façana és conegut per les seves qualitats d’aïllament tèrmic altament eficient a causa del nucli de poliuretà, que depenent de la seva densitat i espessor, en determinarà l’eficiència. Les dimensions estàndard del panell sandvitx façana són de 1 metre d’amplada, amb una longitud mínima d’1 metre i màxima de 12 metres, i un nucli de poliuretà de 40 mm, 50 mm o 60 mm.
Tipus de Panell Sandwich Façana
A PanelSandwich.ORG garantim panells per a façanes i cobertes de màxima qualitat, fabricats sota la supervisió necessària i amb totes les garanties de qualitat. Hi ha diversos tipus de panell sandvitx façana disponibles, panell per a façanes amb sistema d’unió que el cargol queda ocult, panell per a sectorització o murs que té un tipus d’unió encadellada que no es puc ocultar el cargol. Tots es caracteritzen per la superfície metàl·lica, que oscil·la entre 0,4 i 0,6 mm de gruix, i el nucli d’escuma PIR o PUR.
Avantatges de les façanes de panell sandvitx
Els avantatges de les façanes de panell sandvitx són nombroses. Per començar, són molt eficients en termes d’aïllament tèrmic. Les dobles capes de material rígid amb un nucli d’escuma al mig creen una barrera que evita que la calor entri o surti de l’edifici, cosa que resulta en costos energètics reduïts per a calefacció i refrigeració. A més, les façanes de panell sandvitx són lleugeres, cosa que facilita el seu transport, instal·lació i manipulació, estalviant temps i diners.

A més, aquestes façanes ofereixen un gran aïllament acústic. La combinació de les capes exteriors i el nucli d’escuma treballa conjuntament per absorbir i esmorteir les ones de so, cosa que resulta en un entorn més silenciós i tranquil per viure o treballar. Finalment, aquests panells ofereixen una gran flexibilitat de disseny a causa de la seva naturalesa lleugera, cosa que permet als arquitectes crear dissenys innovadors i cridaners sense haver de preocupar-se per la capacitat de càrrega de l’edifici.

En resum, les façanes de panell sandvitx tenen molt a oferir. No només proporcionen un aïllament tèrmic superior, una construcció lleugera i un excel·lent aïllament acústic, sinó que també permeten una major eficiència energètica, estalvi de costos i més comoditat per als ocupants de l’edifici. Amb els seus nombrosos beneficis pràctics, no és estrany per què les façanes de panell sandvitx estan guanyant cada vegada més popularitat.
Panell Sandwich Façana Assequible amb el Millor Preu per Metro
Si està buscant una solució més rendible per al panell sandvitx façana, PanelSandwich.ORG; és el lloc perfecte on anar. Oferim el millor preu per metro quan es tracta de panell sandvitx façana, proporcionant material de qualitat per a tots els diferents tipus de panells, tals com panell de façana, panell sandvitx teula, panell sandvitx coberta, panell sandvitx frigorífic, panell sandvitx agro panell, panell sandvitx llana de roca, panell sandvitx fusta, xapa simple greca dona, lluernaris/policarbonats, corretges metàl·liques estructurals i panell sandvitx aïllat. També oferim un servei de tall a mida, cosa que ens permet garantir que qualsevol panell sandvitx façana tindrà la mida i la forma adequats a les seves necessitats.
Consells per Escollir Panell Sandwich Façana
Escollir panell sandvitx façana no és tasca fàcil, però, si es pren el temps necessari per tenir en compte els consells següents, podrà trobar la solució ideal per a les seves necessitats. En primer lloc, és important pensar en el tipus de panell que voleu triar, ja sigui panell de façana o per a sectorització. Això determinarà quina mida i gruix necessitarà i, el que és més important, quin material és el més adequat per al vostre projecte. A més, tingueu en compte l’entorn en què es col·locarà el panell sandvitx façana. Si planegeu instal·lar-lo en una zona que està constantment exposada a temperatures variables i molta humitat, llavors haurà de triar un material que sigui capaç de suportar això.
Compra el teu Panell Sandwich Façana a PanelSandwich.ORG
A PanelSandwich.ORG, us proporcionarem tota la informació necessària per assegurar-nos que esteu prenent la decisió correcta a l’hora d’escollir el panell sandvitx façana adequat per a les vostres necessitats. Tindrem en compte l’entorn en què es col·locarà la façana de panell sandvitx i us recomanarem la millor opció en funció dels seus requisits individuals. També us oferim una experiència personalitzada si decidiu comprar a una de les nostres botigues, on podreu rebre més informació i formació sobre la disponibilitat dels productes, els terminis de lliurament i els preus
Característiques Panell Sandwich Paret Cargoles Exterior / Interior.
Els panells sandvitx de façana són un dels productes més demandats del mercat per la seva versatilitat. Aquests dissenys són perfectes per a un acabat elegant i detallat, ja que amaguen els pestells utilitzats durant la instal·lació. Durant l’última dècada, aquest panell sandvitx per a façana ha avançat des del més simple cobriment de façana fins a solucions més complicades com el panell sandvitx cargols ocults. El nostre catàleg inclou una àmplia gamma de dissenys de recobriments per a façanes. Treballem en els darrers avenços tecnològics del mercat, lliurant una eficiència òptima en tots els nostres productes. Sotmetem els nostres panells a les proves de qualitat més rigoroses per crear bisells rígids, duradors i autoportants.
Conclusió
En conclusió, les façanes de panell sandvitx ofereixen una solució pràctica i eficient per als dissenys arquitectònics moderns. Amb la seva aparença suau i elegant, aquestes façanes afegeixen un toc delegància a qualsevol edifici. Tot i els seus nombrosos avantatges, com la millora de l’aïllament i la rendibilitat, és important considerar els possibles desavantatges, com les opcions limitades de personalització. A més, una instal·lació adequada i un manteniment regular són crucials per garantir la longevitat i funcionalitat de les façanes de panell sandvitx. En general, quan es tenen en compte les consideracions de disseny, la instal·lació i el manteniment de manera acurada, les façanes de panell sandvitx poden ser una elecció fiable i estèticament agradable per a qualsevol projecte de construcció.

Pida su presupuesto a medida

Demaneu el vostre pressupost a mida