Aconsegueix el millor preu per M2 amb els nostres Panells Sandwich
WhatsApp: 683 44 26 08 E-mail: info@panelsandwich.org

info@starmodul.com

E-mail de contacte

Comportament dels Panells Sandwich de Poliuretà davant el Foc

La seguretat davant del foc és un factor essencial que cal tenir en compte a l’hora de construir edificacions de qualsevol escala. Per tant, la monitorització del comportament dels materials de construcció sota condicions de foc ha esdevingut una prioritat. Entre aquests materials, els panells sandvitx de poliuretà han esdevingut una opció molt popular. Comprendre el comportament d’aquests panells sota el foc pot ajudar constructors, arquitectes i enginyers a prendre millors decisions pel que fa a seguretat.

¿Qué son los paneles sándwich?

Els panells sandvitx estan formats per dues capes exteriors i un nucli interior. Les capes poden ser de diversos materials, com acer, alumini, fusta o fibrociment. El nucli interior del panell sandvitx sol estar fabricat amb materials de baixa conductivitat tèrmica i alta resistència mecànica, com ara poliestirè expandit, escuma de poliuretà, llana de roca o polietilè expandit.

¿Qué es el poliuretano?

El poliuretà és un polímer que s’obté combinant isocianat i poliol . S’utilitza comunament a la indústria de la construcció a causa de la seva lleugeresa, alt aïllament i propietats mecàniques. El poliuretà també és molt resistent a les variacions de temperatura, cosa que el converteix en un material ideal per al seu ús en panells sandvitx.

A més, el poliuretà té classificació Bs2D 0 o Bs1D 0 complint el codi tècnic d’edificació,

Conclusión

Els panells sandvitx de poliuretà han guanyat popularitat a la indústria de la construcció a causa de la seva lleugeresa, alt aïllament i propietats mecàniques.

Compleixen amb tota la normativa del codi tècnic per a ús residencial