Aconsegueix el millor preu per M2 amb els nostres Panells Sandwich
WhatsApp: 683 44 26 08 E-mail: info@panelsandwich.org

info@starmodul.com

E-mail de contacte

Durada dels panells sandvitx

Quan duren els panells sandvitx?

Quan es tracta de construir una estructura capaç de suportar condicions climàtiques extremes, forts vents, foc i temperatures extremes, els panells sandvitx són una gran solució. Es tracta de panells amb dues capes, normalment de metall, plàstic o fusta, amb un nucli aïllant al centre. Aquests panells s’utilitzen habitualment en la construcció industrial, comercial i residencial per la seva estanquitat, resistència a la corrosió i alta eficiència tèrmica.

Una de les preguntes que més es fan els usuaris potencials és “Quant dura un panell sandvitx?” i la resposta és que depèn en gran mesura de la qualitat dels materials utilitzats per fabricar-los i, per descomptat, del procés d’instal·lació adequat seguit.

Factors a tenir en compte

Quant a la resistència estructural, els panells sandvitx poden durar més de 20 anys si s’instal·len correctament i se’ls fa un manteniment regular. També hi ha altres factors a tenir en compte, com l’estabilitat química dels materials utilitzats, la tolerància al fresat i tall, els aspectes de cargolat i unió, els patrons de ranurat, etc.

La majoria dels fabricants ofereixen períodes de garantia de 5 a 25 anys. Això us donarà una idea de la durada prevista dels panells. Es recomana obtenir una bona garantia per evitar qualsevol problema potencial i per assegurar-se que la seva inversió en panells sandvitx durarà molt de temps.

Avantatges de l’ús de panells sandvitx

Com ja s’ha esmentat, els panells sandvitx ofereixen una excel·lent aïllament tèrmic, acústic i de vibració, gràcies al nucli aïllant de polièster, poliuretà, polisocianurat o llana mineral. També són lleugers, cosa que redueix el pes total de la construcció, i tenen una bona resistència a la humitat ia la corrosió. Els panells sandvitx requereixen poc manteniment i són força assequibles en comparació amb altres materials de construcció.

Consells per prolongar la vida dels panells sandvitx

El primer consell és demanar als fabricants dels panells assessorament professional per a la instal·lació. És important que el procés d’instal·lació es faci correctament per evitar problemes futurs. També és important comprovar periòdicament els panells a la recerca de signes de danys o desgast menors per reparar-los mentre encara són manejables.

Pel que fa a l’aïllament, cal netejar regularment els panells per optimitzar el rendiment tèrmic i reduir el consum d’energia a la climatització. També es recomana comprovar el rendiment dels sistemes d‟il·luminació i control per millorar l‟estalvi energètic.

Conclusió

Els panells sandvitx ofereixen grans avantatges per a la construcció, però el rendiment a llarg termini depèn en gran mesura de la qualitat dels materials i del procés d’instal·lació. Tingueu la cura necessària per instal·lar i mantenir correctament els panells sandvitx per tal de prolongar la seva vida útil i evitar futurs problemes.