Aconsegueix el millor preu per M2 amb els nostres Panells Sandwich
WhatsApp: 683 44 26 08 E-mail: info@panelsandwich.org

info@starmodul.com

E-mail de contacte

Els panells sandvitx són el camí cap a una construcció edificable i duradora

Els panells sandvitx són un material de construcció ideal per crear una armadura funcional, edificable i duradora. Amb els panells sandvitx, no només és possible crear un edifici bonic, sinó que també són fàcils d’instal·lar, tenen una llarga vida útil i, amb el revestiment adequat, són molt resistents a qualsevol tipus de climatologia. Tot això converteix els panells sandvitx en una alternativa econòmica i respectuosa amb el clima a altres materials de construcció.

Ja sigui per a edificis industrials, comercials, educatius o culturals, els panells sandvitx són una alternativa bona i respectuosa amb el medi ambient per crear un entorn que funcioni bé. Els panells sandvitx consten d’un nucli aïllant de llana mineral o escuma amb làmines d’acer a les dues cares. El material del nucli ve en moltes mides diferents i les diverses opcions per personalitzar els materials exteriors faciliten la integració del panell sandvitx en molts tipus diferents dedificis. El resultat és una construcció autoportant i resistent, tan senzilla com a eficaç.

La sostenibilitat als habitatges amb panell sandvitx
Els estudis estimen que els nostres edificis representen aproximadament el 40% del consum total d’energia, mentre que la pròpia producció de materials de construcció suposa entre el 10 i el 15% de les nostres emissions totals de CO2. Així doncs, la construcció és un lloc obvi on prendre mesures per reduir l’impacte mediambiental global de la societat. Construir a llarg termini és sostenible, i un element clau de la transició ecològica és construir amb materials robusts i reciclables que donin com a resultat edificis duradors. L’acer constitueix una gran part del material dels panells sandvitx, i com a material que es pot reciclar moltes vegades sense perdre les seves propietats, els panells sandvitx són una gran elecció per construir arquitectura robusta i duradora. Si es considera un edifici des del punt de vista de l’avaluació del cicle de vida, és a dir, tenint en compte l’impacte climàtic de tots els materials de construcció des del bressol fins a la tomba, la renovació dels edificis existents també és una forma eficaç de reduir la petjada climàtica de ledifici. Així, la renovació, en lloc de la demolició i posterior nova construcció, sovint és la millor opció des d’una perspectiva climàtica i econòmica. Per això, també s’han desenvolupat panells de renovació que permeten instal·lar panells sandvitx fins a edificis antics llestos per renovar.

Una instal·lació eficient optimitza el procés de construcció.
Atès que fins al 10% dels costos totals d’un projecte de construcció estan relacionats amb la pròpia construcció, es poden estalviar molts diners racionalitzant i optimitzant el procés de construcció. Els panells sandvitx hi contribueixen en gran mesura, ja que es lliuren a l’obra com a elements de construcció llestos per instal·lar que només cal aixecar i cargolar. Això també significa que el temps a l’obra es redueix al mínim, fent que el projecte de construcció depengui menys de les condicions meteorològiques i altres factors que solen endarrerir la construcció.

Els panells sandvitx de la nostra empresa estan disponibles en diversos colors diferents, de manera que en combinació amb la possibilitat d’integrar altres materials de construcció i elements decoratius a la façana, també ofereix moltes oportunitats per adaptar els edificis a qualsevol necessitat. Els nostres panells sandvitx estan disponibles tant com a panells de paret com de sostre per tancar tot l’edifici, mentre que els nostres panells de renovació permeten renovar els edificis existents tant visualment com en termes d’aïllament. Els nostres panells sandvitx estan fabricats amb materials reciclables, ignífugs i robusts, amb un revestiment especial que els permet suportar les tensions ambientals i tenir una llarga vida útil. Per garantir la qualitat, provem contínuament els nostres nuclis aïllants d’acord amb les normes daneses i europees vigents, com EN 13501, EN 1363 i EN 1364.

Construïu amb nosaltres amb el nostre sistema patentat StarModul
La construcció és una disciplina de col·laboració, ia StarModul considerem que cada edifici en què participem és el nostre edifici. Per això, hem desenvolupat un programa que permet dissenyar i dimensionar fàcilment el vostre projecte de construcció segons els vostres desitjos i necessitats específics. Si voleu saber més sobre els nostres panells sandvitx, els nostres enginyers i dissenyadors estructurals estan sempre disposats a ajudar-lo a realitzar el seu projecte. Amb els nostres panells sandvitx és possible crear edificis robusts, duradors i de fàcil manteniment, sense renunciar a la qualitat, funcionalitat i estètica. Nosaltres en diem Good thinking.
Visiteu la nostra pàgina web www.casa-industrialitzada.com