Aconsegueix el millor preu per M2 amb els nostres Panells Sandwich
WhatsApp: 683 44 26 08 E-mail: info@panelsandwich.org

info@starmodul.com

E-mail de contacte

Estructura Lleugera Cargolada-Corba

Esgotat

VISITEU LA NOSTRA WEB ESPECIALITZADA – WWW.STARMODUL.COM

Starmodul fabricant d’unions metàl·liques per a construcció d’estructures metàl·liques. Aquest tipus d’estructures són desmuntables, ja que són estructures cargolades i tot el material que es fa servir és galvanitzat. Són estructures lleugeres i es fan sense soldadura.

El nostre sistema és una evolució al steel framing, perquè treballem amb perfils metàl·lics galvanitzats de més dimensions i més gruix. El sistema constructiu està patentat, i està basat en una sèrie de peces que permet a particulars i professionals executar construccions metàl·liques, duradores i consistents (amb tub quadrat, cargolat, sense soldadura), de forma senzilla, ràpida i molt econòmica.

Com que són estructures prefabricades, el preu per m2 de cada estructura és molt competitiu, a més en permetre ser desmuntable ens dóna l’ocasió de reutilitzar-la. El sistema es caracteritza per ser estructura lleugera, de manera que ens permet el muntatge ràpid i fàcil.

SOL·LICITAR PREU I INFORMACIÓ TÈCNICA

Cubierta montada con panel sandwich teja
Cubierta montada con panel sandwich teja
EQUIP propi ESPECIALITZAT PER AL MUNTATGE DE PANELL SANDWICH

Desamiantat i Muntatge de Panell Sandwich

Realitzem el muntatge de panells sandvitx gràcies al nostre equip propi especialitzat en muntatge de cobertes. Ens encarreguem dels mesuraments, subministrament de material, transport i mètodes d’elevació necessaris. Deixeu-ho tot a les nostres mans per a la rehabilitació o el muntatge en obra nova dels nostres panells sandvitx. Si necessiteu desamiantat, disposem d’equips, EPIS i personal preparat per fer-ho, tot complint amb la normativa vigent.

La nostra oficina tècnica revisa tots els productes i materials necessaris per a la instal·lació dels panells, les rematades i elements de fixació. Oferim als nostres clients panells nous i de segona mà com a ocasió al millor preu del mercat. Els avantatges del panell sandvitx de poliuretà és que té poc pes, és ideal per al tancament de cobertes o façanes i és molt aïllant.