Aconsegueix el millor preu per M2 amb els nostres Panells Sandwich
WhatsApp: 683 44 26 08 E-mail: info@panelsandwich.org

info@starmodul.com

E-mail de contacte

Les altes qualitats operatives dels panells sandvitx de llana de roca es deuen a:

La construcció en tres capes
l’ús de materials moderns
processament avançat.

Les tres capes són panells de llana mineral revestits pels dos costats amb xapes d’acer laminat en fred.

La xapa d’acer està protegida de manera fiable contra la corrosió i els danys mecànics.

Els mètodes de processament moderns de la xapa d’acer i el revestiment multicapa (vegeu la imatge) garanteixen la durabilitat i la resistència a entorns agressius ia la radiació solar.

El color del revestiment de la pell interior i exterior del panell es pot triar segons la norma de colors RAL.

El nucli del sandvitx és llana mineral comprimida a base de fibra de basalt.

Per a la fabricació, la massa fosa mineral es converteix en fibres fines, es trenca en totes direccions i es forma una catifa de llana. A continuació, la llana se sotmet a diversos nivells més de processament, inclosa la polimerització.

Com a resultat, s’obté un material avançat amb altes característiques d’aïllament tèrmic i acústic, resistent a les temperatures, substàncies agressives i microorganismes. El material no absorbeix la humitat i deixa passar fàcilment el vapor, cosa que li proporciona una bona ventilació i eliminació de la humitat.

La llana mineral pertany a la classe de materials incombustibles i s’utilitza àmpliament per millorar la seguretat i protecció contra incendis.

La durabilitat de la llana mineral és teòricament igual a la del material original: el basalt. Això permet no tenir por de la reducció de les característiques de qualitat dels panells sandvitx als llocs de les seves articulacions.