Aconsegueix el millor preu per M2 amb els nostres Panells Sandwich
WhatsApp: 683 44 26 08 E-mail: info@panelsandwich.org

info@starmodul.com

E-mail de contacte

Panell Sandwich Agropanel – Forma Teula

Agropanel - Imitació Teula

Els panells sandvitx autoportants Agrocoppo estan formats per una làmina d’acer a la cara exterior, una làmina de polièster a la cara interior i per un nucli d’escuma de poliuretà amb gran aïllament tèrmic. Estan concebuts com a tancament de cobertes inclinades aplicat generalment a granges (exceptuant porcines en què aconsellem instal·lar el nostre producte SPM). El pendent mínim ha de ser superior al 10%. La longitud màxima recomanada per a aquest producte és de 15.050 mm. amb una amplada útil de 1.000 mm.

Cubierta montada con panel sandwich teja
Cubierta montada con panel sandwich teja
EQUIP propi ESPECIALITZAT PER AL MUNTATGE DE PANELL SANDWICH

Desamiantat i Muntatge de Panell Sandwich

Realitzem el muntatge de panells sandvitx gràcies al nostre equip propi especialitzat en muntatge de cobertes. Ens encarreguem dels mesuraments, subministrament de material, transport i mètodes d’elevació necessaris. Deixeu-ho tot a les nostres mans per a la rehabilitació o el muntatge en obra nova dels nostres panells sandvitx. Si necessiteu desamiantat, disposem d’equips, EPIS i personal preparat per fer-ho, tot complint amb la normativa vigent.

La nostra oficina tècnica revisa tots els productes i materials necessaris per a la instal·lació dels panells, les rematades i elements de fixació. Oferim als nostres clients panells nous i de segona mà com a ocasió al millor preu del mercat. Els avantatges del panell sandvitx de poliuretà és que té poc pes, és ideal per al tancament de cobertes o façanes i és molt aïllant.