Aconsegueix el millor preu per M2 amb els nostres Panells Sandwich
WhatsApp: 683 44 26 08 E-mail: info@panelsandwich.org

info@starmodul.com

E-mail de contacte

Panell Sandwich Lana Roca Acústic – Coberta – REI 30/120/180

Panell Sandwich Lana Roca Acústic - Coberta

Panell metàl·lic autoportant aïllat amb llana de roca destinat a les cobertes i façanes que requereixen elevades prestacions de resistència al foc i fonoaïllants.

El plafó realitzat segons un sistema productiu patentat, es compon d’una xapa exterior d’acer corrugada i una interior micronervada amb una capa aïllant de llana de roca interposada. La llana de roca, de fibres orientades disposades ortogonalment respecte al pla de les xapes, es col·loca en llistons de juntes alternades longitudinalment i compactades transversalment que fan perfectament monolític el panell. Les greques de la xapa exterior s’omplen amb llistons perfilats en llana de roca.

Cubierta montada con panel sandwich teja
Cubierta montada con panel sandwich teja
EQUIP propi ESPECIALITZAT PER AL MUNTATGE DE PANELL SANDWICH

Desamiantat i Muntatge de Panell Sandwich

Realitzem el muntatge de panells sandvitx gràcies al nostre equip propi especialitzat en muntatge de cobertes. Ens encarreguem dels mesuraments, subministrament de material, transport i mètodes d’elevació necessaris. Deixeu-ho tot a les nostres mans per a la rehabilitació o el muntatge en obra nova dels nostres panells sandvitx. Si necessiteu desamiantat, disposem d’equips, EPIS i personal preparat per fer-ho, tot complint amb la normativa vigent.

La nostra oficina tècnica revisa tots els productes i materials necessaris per a la instal·lació dels panells, les rematades i elements de fixació. Oferim als nostres clients panells nous i de segona mà com a ocasió al millor preu del mercat. Els avantatges del panell sandvitx de poliuretà és que té poc pes, és ideal per al tancament de cobertes o façanes i és molt aïllant.