Aconsegueix el millor preu per M2 amb els nostres Panells Sandwich
WhatsApp: 683 44 26 08 E-mail: info@panelsandwich.org

info@starmodul.com

E-mail de contacte

Panell Sandwich MetMad- Metall/Fusta

Panell Sandwich - Metall / Fusta Natural

Aquest panell conté autèntica fusta d’avet pel que ofereix calidesa als ambients, podent donar-li l’estil que vulguem amb la nostra gamma de vernissos (si es vol un altre color consultar) està certificat per a cellers i alimentació.

El sistema més econòmic, innovador i senzill, per a l’execució completa de les teulades i cobertes, amb una terminació interior de l’edifici en fustes d’alta qualitat que aporten confort, bellesa i un excel·lent comportament acústic, nucli aïllant PIR amb classificació davant del foc E , i una terminació exterior final en resistents làmines d’acer lacat en diferents colors, totalment estanques i impermeables, tot això convertit en un sol element llest per utilitzar.

Cubierta montada con panel sandwich teja
Cubierta montada con panel sandwich teja
EQUIP propi ESPECIALITZAT PER AL MUNTATGE DE PANELL SANDWICH

Desamiantat i Muntatge de Panell Sandwich

Realitzem el muntatge de panells sandvitx gràcies al nostre equip propi especialitzat en muntatge de cobertes. Ens encarreguem dels mesuraments, subministrament de material, transport i mètodes d’elevació necessaris. Deixeu-ho tot a les nostres mans per a la rehabilitació o el muntatge en obra nova dels nostres panells sandvitx. Si necessiteu desamiantat, disposem d’equips, EPIS i personal preparat per fer-ho, tot complint amb la normativa vigent.

La nostra oficina tècnica revisa tots els productes i materials necessaris per a la instal·lació dels panells, les rematades i elements de fixació. Oferim als nostres clients panells nous i de segona mà com a ocasió al millor preu del mercat. Els avantatges del panell sandvitx de poliuretà és que té poc pes, és ideal per al tancament de cobertes o façanes i és molt aïllant.