Aconsegueix el millor preu per M2 amb els nostres Panells Sandwich
WhatsApp: 683 44 26 08 E-mail: info@panelsandwich.org

info@starmodul.com

E-mail de contacte

Policarbonat Polivalent – Façana

Descripció

És un sistema de policarbonat per a la realització de parets translúcides en panells sandvitx verticals en la construcció industrial i civil. El sistema està compost per panells extruïts de policarbonat d’estructura alveolar, gruix de 20 mm, amplada de mòdul de 495 mm i amb protecció UV obtinguda mitjançant coextrusió al costat extern.

El sistema es compon mitjançant l’enganxament de panells, dotats de perfils “mascle/ femella” per a l’encastre perfecte; perfils perimetrals dalumini anoditzat completen lestructura de fixació. Fàcil i econòmic en la col·locació, permet una òptima transmissió de la llum, elevada resistència a la càrrega i aïllament tèrmic.

SOL·LICITAR PREU I INFORMACIÓ TÈCNICA

cms fachada medidas

cms fachada caracteristicas

Components

Realització de paret translúcida amb Panell Sandwich Polivalent Façana compost per:

  • Panell de policarbonat alveolar protegit UV de coextrusió al costat extern, estructura alveolar gruix 20 mm, factor de transmissió tèrmica certificat 2,0 W/m2 K, color vidre (altres colors sota comanda), tancament dels capçals amb cinta d’alumini adhesiu ; dimensions: amplada mòdul 495 mm, longitud a mida, garantia de deu anys.
  • Perfils perimetrals d’alumini anoditzat color plata mínim 15 microns (o bé en brut sota comanda).
  • Juntes externes d’estanquitat de goma EPDM.
  • Barra d’acer per a la fixació dels panells (on calgui).

Taules de càrregues

Taula de càrregues 2 suports

cms tabla de cargas 2 apoyos

Taula de càrregues 3 o més suportscms tabla de cargas 3 apoyos

SOL·LICITAR PREU I INFORMACIÓ TÈCNICA

Cubierta montada con panel sandwich teja
Cubierta montada con panel sandwich teja
EQUIP propi ESPECIALITZAT PER AL MUNTATGE DE PANELL SANDWICH

Desamiantat i Muntatge de Panell Sandwich

Realitzem el muntatge de panells sandvitx gràcies al nostre equip propi especialitzat en muntatge de cobertes. Ens encarreguem dels mesuraments, subministrament de material, transport i mètodes d’elevació necessaris. Deixeu-ho tot a les nostres mans per a la rehabilitació o el muntatge en obra nova dels nostres panells sandvitx. Si necessiteu desamiantat, disposem d’equips, EPIS i personal preparat per fer-ho, tot complint amb la normativa vigent.

La nostra oficina tècnica revisa tots els productes i materials necessaris per a la instal·lació dels panells, les rematades i elements de fixació. Oferim als nostres clients panells nous i de segona mà com a ocasió al millor preu del mercat. Els avantatges del panell sandvitx de poliuretà és que té poc pes, és ideal per al tancament de cobertes o façanes i és molt aïllant.