Aconsegueix el millor preu per M2 amb els nostres Panells Sandwich
WhatsApp: 683 44 26 08 E-mail: info@panelsandwich.org

info@starmodul.com

E-mail de contacte

Què és el Panell Sandwich Fachada?

El Panell Sandwich Fachada és un material compost que s’utilitza per a parets exteriors, format per dues làmines d’acer amb un nucli central d’escuma de poliuretà (PUR) o poliisocianurat (PIR), ambdós materials altament resistents, duradors i provats que en garanteixen la durabilitat . La superfície metàl·lica és subtilment fina, entre 0,4 i 0,6 mm, cosa que permet que el nucli d’escuma romangui protegit i, per tant, allargui la vida útil de la façana. A més, el panell sandvitx façana és conegut per les seves qualitats d’aïllament tèrmic altament eficient a causa del nucli de poliuretà, que depenent de la seva densitat i espessor, en determinarà l’eficiència. Les dimensions estàndard del panell sandvitx façana són de 1 metre d’amplada, amb una longitud mínima d’1 metre i màxima de 12 metres, i un nucli de poliuretà de 40 mm, 50 mm o 60 mm.

Tipus de Panell Sandwich Façana

A PanelSandwich.ORG garantim panells per a façanes i cobertes de màxima qualitat, fabricats sota la supervisió necessària i amb totes les garanties de qualitat. Hi ha diversos tipus de panell sandvitx façana disponibles, panell per a façanes amb sistema d’unió que el cargol queda ocult, panell per a sectorització o murs que té un tipus d’unió encadellada que no es puc ocultar el cargol. Tots es caracteritzen per la superfície metàl·lica, que oscil·la entre 0,4 i 0,6 mm de gruix, i el nucli d’escuma PIR o PUR.

Panell Sandwich Façana Assequible amb el Millor Preu per Metro

Si està buscant una solució més rendible per al panell sandvitx façana, PanelSandwich.ORG; és el lloc perfecte on anar. Oferim el millor preu per metro quan es tracta de panell sandvitx façana, proporcionant material de qualitat per a tots els diferents tipus de panells, tals com panell de façana, panell sandvitx teula, panell sandvitx coberta, panell sandvitx frigorífic, panell sandvitx agropanell, panell sandvitx llana de roca, panell sandvitx fusta, xapa simple grecada, lluernaris/policarbonats, corretges metàl·liques estructurals i panell sandvitx aïllat. També oferim un servei de tall a mida, cosa que ens permet garantir que qualsevol panell sandvitx façana tindrà la mida i la forma adequats a les seves necessitats.

Consells per Escollir Panell Sandwich Façana

Escollir panell sandvitx façana no és tasca fàcil, però, si es pren el temps necessari per tenir en compte els consells següents, podrà trobar la solució ideal per a les seves necessitats. En primer lloc, és important pensar en el tipus de panell que voleu triar, ja sigui panell de façana o per a sectorització. Això determinarà quina mida i gruix necessitarà i, el que és més important, quin material és el més adequat per al vostre projecte. A més, tingueu en compte l’entorn en què es col·locarà el panell sandvitx façana. Si planegeu instal·lar-lo en una zona que està constantment exposada a temperatures variables i molta humitat, llavors haurà de triar un material que sigui capaç de suportar això.

Compra el teu Panell Sandwich Façana a PanelSandwich.ORG

A PanelSandwich.ORG, us proporcionarem tota la informació necessària per assegurar-nos que esteu prenent la decisió correcta a l’hora d’escollir el panell sandvitx façana adequat per a les vostres necessitats. Tindrem en compte l’entorn en què es col·locarà la façana de panell sandvitx i us recomanarem la millor opció en funció dels seus requisits individuals. També us oferim una experiència personalitzada si decidiu comprar en una de les nostres botigues, on podreu rebre més informació i formació sobre la disponibilitat dels productes, els terminis de lliurament i els preus.

Si cerqueu una façana de panell sandvitx d’alta qualitat amb el millor preu per metre quadrat i un servei personalitzat, llavors PanelSandwich.ORG és on ha d’estar. Som líders en el sector de les façanes de panell sandvitx i ens comprometem a oferir-vos una experiència inigualable. Compri amb nosaltres avui mateix i no quedarà decebut.