Aconsegueix el millor preu per M2 amb els nostres Panells Sandwich
WhatsApp: 683 44 26 08 E-mail: info@panelsandwich.org

info@starmodul.com

E-mail de contacte

Subministrament i Muntatge de PanelSandwich

El nostre equip especialitzat amb experiència, s’encarregarà de qualsevol tipus de muntatge: Mesuraments, estructures metàl·liques, habitatges complets, retirada d’uralita/amiant, muntatge de panell sandvitx…

Cubierta de color verde con lucernarios y panel sandwich

Muntatge de Panell Sandwich

Servei integral de subministrament i muntatge per a la coberta, realitzem els mesuraments corresponents, preparem panells sandvitx i acabaments per realitzar l’execució d’obra en temps rècord.

Disposem d´equip propi de muntadors amb més de 10 anys d´experiència.

Retirada d'Amiant

Realitzem la retirada d´uralita, gràcies al nostre equip especialitzat, complint normatives, protegits per les EPI’S i xarxes de seguretat corresponents.

Incloent el transport de l’amiant a l’abocador i la posterior gestió de reciclatge. També fem el pla de seguretat que correspongui al vostre projecte.

Retirada de amianto en cubierta
linea de vida en cubierta de panel sandwich

Muntatge de Línies de Vida

Muntadors homologats per realitzar el muntatge de línies de vida per a manteniment de coberta i treballs en alçada.

estructura metalica con uniones patentadas de starmodul

Muntatge d'Estructures Metàl·liques

L’equip d’experts de Starmodul s’assegura que el muntatge es faci de manera eficient i dins del termini establert, garantint la satisfacció del client.

El procés de muntatge de les estructures Starmodul és simple i directe. Aquesta instal·lació sense problemes minimitza la interrupció de les operacions comercials i reduïx al mínim el temps d’inactivitat. 

Muntatge de Cases Industrialitzades

Si esteu a punt per explorar les infinites possibilitats de la construcció d’habitatges modulars, contacteu amb Starmodul avui mateix. El nostre equip d’experts espera amb ànsies discutir el teu projecte i oferir solucions personalitzades que superin les teves expectatives.

Amb els nostres processos eficients, atenció al detall i compromís indestructible amb la qualitat, estem segurs que podem fer de la teva llar somiat una realitat.

vivienda industrializada construida con panel sandwich