Aconsegueix el millor preu per M2 amb els nostres Panells Sandwich
WhatsApp: 683 44 26 08 E-mail: info@panelsandwich.org

info@starmodul.com

E-mail de contacte

Corretja Metalica – Biga Metalica Estructural FineProfile

Estructura o Biga és un tipus de producte fabricat en acer laminat en calent. El tipus d’estructura que tindrà una biga d’acer, així com les seves característiques, són els factors que en determinen la selecció per aplicar-los i utilitzar-los en enginyeria i arquitectura. Entre les seves propietats principals hi ha la forma o el perfil, el pes, les característiques, la composició química del material elaborat i la seva longitud.

A Espanya, totes les seccions del perfil estan normalitzades segons les normes tècniques d’edificació. El Grupo Hierros Alfonso ofereix els següents tipus de barres o bigues: Perfils UPN, Perfils IPN, també coneguts com “Bigues I Inclinades”, “Perfils I Convencionals” o “Perfils Doble T Convencionals” sovint; Perfil IPE, també conegut com a “I” o “Doble T”; i la família de perfils HE, és a dir, perfil HEB, registre HEA i registre HEM.

SOL·LICITAR PREU I INFORMACIÓ TÈCNICA

Cubierta montada con panel sandwich teja
Cubierta montada con panel sandwich teja
EQUIP propi ESPECIALITZAT PER AL MUNTATGE DE PANELL SANDWICH

Desamiantat i Muntatge de Panell Sandwich

Realitzem el muntatge de panells sandvitx gràcies al nostre equip propi especialitzat en muntatge de cobertes. Ens encarreguem dels mesuraments, subministrament de material, transport i mètodes d’elevació necessaris. Deixeu-ho tot a les nostres mans per a la rehabilitació o el muntatge en obra nova dels nostres panells sandvitx. Si necessiteu desamiantat, disposem d’equips, EPIS i personal preparat per fer-ho, tot complint amb la normativa vigent.

La nostra oficina tècnica revisa tots els productes i materials necessaris per a la instal·lació dels panells, les rematades i elements de fixació. Oferim als nostres clients panells nous i de segona mà com a ocasió al millor preu del mercat. Els avantatges del panell sandvitx de poliuretà és que té poc pes, és ideal per al tancament de cobertes o façanes i és molt aïllant.