Aconsegueix el millor preu per M2 amb els nostres Panells Sandwich
WhatsApp: 683 44 26 08 E-mail: info@panelsandwich.org

info@starmodul.com

E-mail de contacte

Panell Sandwich ECO Coberta – 3 Grecas

Panell de Coberta amb 3 greques aplicable a cobertes d’una sola peça amb pendents mínims del 7%. El plafó té una gran resistència mecànica i plenes garanties d’estanquitat sobre qualsevol estructura portant sigui de fusta, acer o formigó.

El panell és el més econòmic de la seva gamma, però sense renunciar a les prestacions ni qualitats. El panell porta una greca central, una xapa exterior i una interior amb un nucli de poliuretà 40 kg/m3 de manera que fer que sigui autoportant amb el que fa molt resistent.

El panell es pot fabricar de diferents acabats de xapa segons les necessitats del client i amb el color de la gamma existent, i el més usual és el blanc o el vermell.

Aquest panell és polivalent i està indicat per a naus agrícoles, naus industrials i cobertes en general.

El panell es munta molt ràpid gràcies al sistema de solapament que encaixa un sobre l’altre.

mides panell 3 greques

Característiques del panell:

Cara interior

Acer de 0,4mm

Cara interior

Xapa acer de 0,4mm

Aïllament

Poliuretà de 40 kg/m3

Tipus de xapa

Lacada 5 micres

Resistència al Foc

CS3D0 /BS2DO

Tipus d’Unió i Cargoles

Tipus d’Unió: Tipus Solape. El cargol queda vist i es munta amb una volandera per evitar l’entrada d’aigua i vent.

Cargols: Cargol amb volandera de goma.

union panell sandvitx 3 greques

Mesura del Panell:

Mida del Panell: Ample Útil de 1,00 m. x Llarg de fàbrica a mida del client.

Mesures disponibles de Fàbrica: La mida de llarg del panell es fabrica a mida de la coberta amb un límit de 13,50 metres per al transport, essent possible fabricació de panell més llarga però tenint en compte que necessitem un transport especial.

Taula de càrregues:

Valors admissibles amb gruixos d’acer 0,4 o 0,5 mm. a la cara exterior i 0,4 mm, a la cara interior. Els llums l en metres corresponents a la sobrecàrrega (daN/m²) uniformement distribuïts, s’han obtingut a les proves de càrrega efectuades als nostres laboratoris i garanteixen simultàniament una data fl/ i u200 n coeficient de seguretat conforme amb el que prescriuen les normes UEAtc per a panells sandvitx i que han estat elaborades i són aplicables per les principals entitats certificadores europees.

taula de càrregues panell sandvitx 3 greques

Sol·licitar Pressupost…

Cubierta montada con panel sandwich teja
Cubierta montada con panel sandwich teja
EQUIP propi ESPECIALITZAT PER AL MUNTATGE DE PANELL SANDWICH

Desamiantat i Muntatge de Panell Sandwich

Realitzem el muntatge de panells sandvitx gràcies al nostre equip propi especialitzat en muntatge de cobertes. Ens encarreguem dels mesuraments, subministrament de material, transport i mètodes d’elevació necessaris. Deixeu-ho tot a les nostres mans per a la rehabilitació o el muntatge en obra nova dels nostres panells sandvitx. Si necessiteu desamiantat, disposem d’equips, EPIS i personal preparat per fer-ho, tot complint amb la normativa vigent.

La nostra oficina tècnica revisa tots els productes i materials necessaris per a la instal·lació dels panells, les rematades i elements de fixació. Oferim als nostres clients panells nous i de segona mà com a ocasió al millor preu del mercat. Els avantatges del panell sandvitx de poliuretà és que té poc pes, és ideal per al tancament de cobertes o façanes i és molt aïllant.