Aconsegueix el millor preu per M2 amb els nostres Panells Sandwich
WhatsApp: 683 44 26 08 E-mail: info@panelsandwich.org

info@starmodul.com

E-mail de contacte

Panell Sandwich ECO Façana – Cargols Exterior

Panell Sandvitx de façana cargoleria vista, el panell té una gran resistència mecànica i plenes garanties d’estanquitat sobre qualsevol estructura portant sigui de fusta, acer o formigó. S’utilitza per a tancaments i envans.

Característiques del panell:

Cara interior

Xapa acer, gruix 0,4mm

Aïllament

Poliuretà expandit 40 kg/m2

Gruix Aïllament

30-40-50-60-80 mm.

Cara exterior

Xapa acer, gruix 0,4mm

Tipus xapa

Lacat 5 micres

Resistència al foc

CS3D0 / BS2D0


Mesures del panell:

Característiques

Panell de 1,00 m d’amplada pel llarg a petició del client.

Pas d’ona

2,5cm

Tipus d’Unió i Cargoles:

Tipus d’Unió: Tipus Solape. El cargol queda vist.

Cargols: Cargol de corretja, biga o formigó.

Mesures i Disponibilitat:

Mida del Panell: Ample Útil de 1,00 m. x Llarg de fàbrica a mida del client.

Mides Disponibilitat Estoc: En Estoc en mesures de 2,60-3,00-3,50-4,00-5,20-6,00-7,00 m.

Mides Disponibilitat de Fabricació: La mida de llarg del panell es fabrica a mida de la façana amb un límit de 13,50 metres per al transport, essent possible fabricació de panell més llarga, però tenint en compte que necessitem un transport especial.

Taula de càrregues:

Valors admissibles amb gruixos d’acer 0,4 o 0,5 mm. a la cara exterior i 0,4 mm, a la cara interior. Les llums l en metres corresponents a la sobrecàrrega p (daN/m²) uniformement distribuïdes, s’han obtingut a les proves de càrrega efectuades als nostres laboratoris i garanteixen simultàniament una data fl/ i u200 n coeficient de seguretat conforme amb el que prescriuen les normes UEAtc per a panells sandvitx i que han estat elaborades i són aplicables per les principals entitats certificadores europees.

Cubierta montada con panel sandwich teja
Cubierta montada con panel sandwich teja
EQUIP propi ESPECIALITZAT PER AL MUNTATGE DE PANELL SANDWICH

Desamiantat i Muntatge de Panell Sandwich

Realitzem el muntatge de panells sandvitx gràcies al nostre equip propi especialitzat en muntatge de cobertes. Ens encarreguem dels mesuraments, subministrament de material, transport i mètodes d’elevació necessaris. Deixeu-ho tot a les nostres mans per a la rehabilitació o el muntatge en obra nova dels nostres panells sandvitx. Si necessiteu desamiantat, disposem d’equips, EPIS i personal preparat per fer-ho, tot complint amb la normativa vigent.

La nostra oficina tècnica revisa tots els productes i materials necessaris per a la instal·lació dels panells, les rematades i elements de fixació. Oferim als nostres clients panells nous i de segona mà com a ocasió al millor preu del mercat. Els avantatges del panell sandvitx de poliuretà és que té poc pes, és ideal per al tancament de cobertes o façanes i és molt aïllant.