Aconsegueix el millor preu per M2 amb els nostres Panells Sandwich
WhatsApp: 683 44 26 08 E-mail: info@panelsandwich.org

info@starmodul.com

E-mail de contacte

Panell Sandwich Teula – Vermell Envellit

Panell Sandwich Imitació Teula - Vermell Envellit

Panell aïllant de coberta amb la forma de teulada tradicional, composta per dues xapes metàl·liques en perfils, unides per un nucli aïllant d’escuma rígida de Poliuretà (PUR) o Polisocianurat (PIR). Panell sandvitx imitació Teja és un paper Sandvitx per a coberta compost per dues xapes metàl·liques i un nucli d’escuma aïllant de poliuretà. El perfilat de la xapa exterior s’assembla a la manera de la teula clàssica, donant al plafó un aspecte agradable i imitant d’una manera molt realista la teula tradicional. Els panells Teja s’utilitzen en cobertes amb un pendent mínim del 7% al sector de la construcció civil i industrial. Pot anar sobre estructura portant d’acer, formigó o fusta i és autoportant. L’espessor constant de l’aïllament millora el confort interior de l’edifici i és molt eficient per aïllar l’interior de l’edifici dels efectes de la radiació solar i el fred.
Cubierta montada con panel sandwich teja
Cubierta montada con panel sandwich teja
EQUIP propi ESPECIALITZAT PER AL MUNTATGE DE PANELL SANDWICH

Desamiantat i Muntatge de Panell Sandwich

Realitzem el muntatge de panells sandvitx gràcies al nostre equip propi especialitzat en muntatge de cobertes. Ens encarreguem dels mesuraments, subministrament de material, transport i mètodes d’elevació necessaris. Deixeu-ho tot a les nostres mans per a la rehabilitació o el muntatge en obra nova dels nostres panells sandvitx. Si necessiteu desamiantat, disposem d’equips, EPIS i personal preparat per fer-ho, tot complint amb la normativa vigent.

La nostra oficina tècnica revisa tots els productes i materials necessaris per a la instal·lació dels panells, les rematades i elements de fixació. Oferim als nostres clients panells nous i de segona mà com a ocasió al millor preu del mercat. Els avantatges del panell sandvitx de poliuretà és que té poc pes, és ideal per al tancament de cobertes o façanes i és molt aïllant.