Aconsegueix el millor preu per M2 amb els nostres Panells Sandwich
WhatsApp: 683 44 26 08 E-mail: info@panelsandwich.org

info@starmodul.com

E-mail de contacte

Corretja Metalica – Estructural Gran Omega

Esgotat

Descripció:

Aquest producte és la culminació de 2 anys de recerca i desenvolupament a la recerca d’una solució. El resultat és la secció en perfils d’acer lleuger més econòmic i resistent disponible al mercat. Aquest perfil innovador, de la família omegues, permet reduccions significatives de pes, en comparació de les solucions més avançades del mercat, per al mateix nivell de rendiment estructural.

Els perfils s’obtenen per perfilat en fred, cosa que permet un alt ritme de producció, així com una alta precisió dimensional. Produïts en línia contínua de perfilat, els perfils es fabriquen a mida i amb diferents patrons de perforació que faciliten el procés de muntatge mitjançant la possibilitat de fer unions cargolades.

SOL·LICITAR PREU I INFORMACIÓ TÈCNICA

Aplicacions:

La versatilitat dels Superomega® permet una àmplia aplicabilitat a diferents tipus d’estructures així com l’adaptació a gairebé tot tipus de materials. Aquest perfil es pot aplicar a:

 • Estructura secundària per a suport de cobertes per a cobertes i façana
 • Envans interiors
 • Estructures per a entrepisos i pisos intermedi
 • Cobertura lleugera a LS
 • Suports per a sistemes de panells fotovoltaics

Principals diferències amb altres solucions del mercat:

 • Major estalvi de material versus exercici estructural
 • Perfil optimitzat per al transport en contenidors
 • Possibilitat de definir una connexió de continuïtat a l’àrea de suport o fora del suport
 • Trepant adaptat a l’aplicació
 • Possibilitat de perforació continua
 • Geometria futurista i estèticament atractiva.

Mesures:

La gamma es compon de 5 perfils de secció transversal tipus Ω, amb alçades que van de 80 a 250 mm i gruixos que van de 1,0 a 3,0 mm.

cms GRANOMEGA medidas

cms GRANOMEGA seccion

Qualitat dels materials:

La SuperOmega es produeix en 2 graus d’acer estructural pregalvanitzat: S280GD i S350GD amb xapa pregalvanitzada o Magnelis segons la norma EN 10346. Opcionalment, aquest producte es pot subministrar amb un altre tipus dacabat superficial, concretament amb lacat RAL a definir. Condicions de lliurament a consultar.

cms GRANOMEGA clase de acero

Patrons de perforació:

Patrons de perforació el superomega® es pot subministrar sense trepar o amb 2 patrons de trepat diferents, segons les necessitats del projecte i com s’explica a continuació.

Patró A — Perforació personalitzada Perforació Ø14 per cargol M10 – classe 8.8 a les ales inferiors de la secció ia la part superior de les ànimes, definit sobre la base de les necessitats del projecte. Habitualment, aquesta perforació es definirà als suports ia les zones de solapament per garantir la transmissió dels esforços de continuïtat.

El trepatge es realitza en blocs de 5 forats separats 50 mm. La distància entre el final del perfil i l’eix de la primera columna de forats es pot configurar entre 25–30–35–40–45-50 mm.cms GRANOMEGA perforacion

SOL·LICITAR PREU I INFORMACIÓ TÈCNICA

Cubierta montada con panel sandwich teja
Cubierta montada con panel sandwich teja
EQUIP propi ESPECIALITZAT PER AL MUNTATGE DE PANELL SANDWICH

Desamiantat i Muntatge de Panell Sandwich

Realitzem el muntatge de panells sandvitx gràcies al nostre equip propi especialitzat en muntatge de cobertes. Ens encarreguem dels mesuraments, subministrament de material, transport i mètodes d’elevació necessaris. Deixeu-ho tot a les nostres mans per a la rehabilitació o el muntatge en obra nova dels nostres panells sandvitx. Si necessiteu desamiantat, disposem d’equips, EPIS i personal preparat per fer-ho, tot complint amb la normativa vigent.

La nostra oficina tècnica revisa tots els productes i materials necessaris per a la instal·lació dels panells, les rematades i elements de fixació. Oferim als nostres clients panells nous i de segona mà com a ocasió al millor preu del mercat. Els avantatges del panell sandvitx de poliuretà és que té poc pes, és ideal per al tancament de cobertes o façanes i és molt aïllant.