Aconsegueix el millor preu per M2 amb els nostres Panells Sandwich
WhatsApp: 683 44 26 08 E-mail: info@panelsandwich.org

info@starmodul.com

E-mail de contacte

Policarbonat Compacte – Vidre

Policarbonat Compacte Cristall

Descripció

Les làmines de policarbonat Compacte Cristall ofereixen avantatges importants enfront dels materials tradicionals per a envidrament, quant a lleugeresa, resistència a l’impacte i transparència.

Les làmines de policarbonat Compacte Cristall, es poden termoconformar i obtenir geometries especials. Estan dotades al seu torn de protecció UV a les dues cares, que permet el seu ús en exteriors.

SOL·LICITAR PREU I INFORMACIÓ TÈCNICA

Aplicacions

  • Substitució de vidre a les finestres
  • Túnels translúcids
  • Llanternons amb estructura
  • Elements de seguretat
  • Voltes canó
  • Elements de protecció industrial
  • Publicitat
  • Senyalització
  • Cobertes en general

Sistema de fixació

El sistema de fixació ha de permetre la lliure dilatació de la làmina, per això es desaconsellen les fixacions rígides o amb cargols passants.

Estructura

Les làmines necessiten una estructura de suport longitudinal i/o transversal, que pot ser de qualsevol naturalesa o geometria. A la modulació s’han de respectar les màximes dimensions de la làmina, segons el seu gruix i càrregues a suportar, i compatibilitzar-les amb un especejament adequat a les seves dimensions.

Posada en obra i manipulació

Les làmines de policarbonat compacte es poden fixar a l’estructura mitjançant diversos procediments: amb perfils universals o estructurals i dins de galços dels elements de fusteria. Les làmines vénen protegides per un film a les seves dues cares. Quan sigui necessari efectuar un segellat de les juntes, cal assegurar la compatibilitat del policarbonat amb el segellant, és molt recomanable en aquests casos la utilització de silicona neutra.

cms cristal caracteristicas

Cubierta montada con panel sandwich teja
Cubierta montada con panel sandwich teja
EQUIP propi ESPECIALITZAT PER AL MUNTATGE DE PANELL SANDWICH

Desamiantat i Muntatge de Panell Sandwich

Realitzem el muntatge de panells sandvitx gràcies al nostre equip propi especialitzat en muntatge de cobertes. Ens encarreguem dels mesuraments, subministrament de material, transport i mètodes d’elevació necessaris. Deixeu-ho tot a les nostres mans per a la rehabilitació o el muntatge en obra nova dels nostres panells sandvitx. Si necessiteu desamiantat, disposem d’equips, EPIS i personal preparat per fer-ho, tot complint amb la normativa vigent.

La nostra oficina tècnica revisa tots els productes i materials necessaris per a la instal·lació dels panells, les rematades i elements de fixació. Oferim als nostres clients panells nous i de segona mà com a ocasió al millor preu del mercat. Els avantatges del panell sandvitx de poliuretà és que té poc pes, és ideal per al tancament de cobertes o façanes i és molt aïllant.